Гејмерски Глушец, USB Жичен Компјутер Гејмерски Глувци, 3200 DPI со 4 Прилагодливи Нивоа, Удобен Designономски Дизајн На Зафат Со Сина ЛЕР, 6 Програмабилни Копчиња за КОМПЈУ?
  • Неодамнешно

Гејмерски Глушец, USB Жичен Компјутер Гејмерски Глувци, 3200 DPI со 4 Прилагодливи Нивоа, Удобен Designономски Дизајн На Зафат Со

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

* Универзална Компатибилност-не само глушец * Добро Компатибилен СО КОМПЈУТЕР, Лаптоп, Тетратка , Mac Book , Компјутер , Десктоп, Windows 7/8/10/XP Виста Линукс. 3200 Dpi Прилагодливи 4 Нивоа - го имаме она што другиот го нема. Max DPI може да се достигне 3200 а прилагодувањето на 4 нивоа може да биде чувствителност префрлена за брзо следење и движење токму за задоволување на различните барања за користење во игрите. - Програмабилни Копчиња На Глувчето и Сина ЛЕР - за разлика од другиот глушец. Поддршка За Макро поставување и ПОСТАВУВАЊЕ НА ЛЕР, 6 флексибилни контролни копчиња за кликнување на глувчето за игри, исто така, може да се програмираат за да го направат глувчето поинтелигентно и да запознаат различни играчи на игри. ❹ ●Удобен Зафат И Лесно Ракување€ - Уникатен дизајн. ➤ономски дизајн на мазни линии со удобно чувство на рака може да биде лесен за употреба и да го намали оштетувањето на зглобот и прстите за долго време игри на среќа или деловна канцеларија работа. ❺ €Сигурен Квалитет & 12-Месечна Гаранција-ние се грижиме за безбедноста на нашите клиенти. Се фокусираме на квалитетот на производот и искуството на клиентите. Ве молиме слободно контактирајте не Доколку имате некаков проблем Со производот. * Универзална Компатибилност-не само глушец. * Добро Компатибилен СО КОМПЈУТЕР, Лаптоп, Тетратка , Mac Book , Компјутер , Десктоп, Windows 7/8/10/XP Виста Линукс. 3200 Dpi Прилагодливи 4 Нивоа - го имаме она што другиот го нема. Max DPI може да се достигне 3200 а прилагодувањето на 4 нивоа може да биде чувствителност префрлена за брзо следење и движење токму за задоволување на различните барања за користење во игрите. - Програмабилни Копчиња На Глувчето и Сина ЛЕР - за разлика од другиот глушец. Поддршка За Макро поставување и ПОСТАВУВАЊЕ НА ЛЕР, 6 флексибилни контролни копчиња за кликнување на глувчето за игри, исто така, може да се програмираат за да го направат глувчето поинтелигентно и да запознаат различни играчи на игри. ❹ ●Удобен Зафат И Лесно Ракување€ - Уникатен дизајн. ➤ономски дизајн на мазни линии со удобно чувство на рака може да биде лесен за употреба и да го намали оштетувањето на зглобот и прстите за долго време игри на среќа или деловна канцеларија работа. ❺ €Сигурен Квалитет & 12-Месечна Гаранција-ние се грижиме за безбедноста на нашите клиенти. Се фокусираме на квалитетот на производот и искуството на клиентите. Ве молиме слободно контактирајте не Доколку имате некаков проблем Со производот. Издржливост Глувчето За Игри беше поминато над 6.000 пати тест за притискање на тастатурата, кој ќе биде издржлив за да кликне долго време на игри или работа. За да добиете пристап до интерфејсот за поставување глувче за игри, ве молиме одете На Официјалната Веб-Страница ( прикачена во упатството за употреба ) за да го преземете Софтверот За Возачот или контактирајте не.