Електрични четки за заби за лекување Бебе електрична четка за заби со 2 алтернативни глави за четка Деца автоматска четка за заби за заби за заби за заби за момчиња ?
  • Неодамнешно

Електрични четки за заби за лекување Бебе електрична четка за заби со 2 алтернативни глави за четка Деца автоматска четка за

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

1 постави вибрира деца електрична четка за заби за заби (без батерија) ергономски дизајн, удобно е да се држи бебето Електрична четка за заби за деца меки влакна, удобно за употреба на бебиња, нема да ги повреди децата Гингива. Четка за заби за деца дизајн на цртани филмови со убава боја, обезбедете ја нејзината популарност кај децата. Производот е збир на електронски четки за заби за деца. Технологијата на бранови за тресење ви помагаат да ги исчистите забите поефикасни и темелно. Одличен избор за вашето бебе. Помогнете им на децата да развијат добра навика да четкаат заби, оставете ги децата да сакаат четкање. 1 постави вибрира деца електрична четка за заби за заби (без батерија) ергономски дизајн, удобно е да се држи бебето. Електрична четка за заби за деца меки влакна, удобно за употреба на бебиња, нема да ги повреди децата Гингива. Четка за заби за деца дизајн на цртани филмови со убава боја, обезбедете ја нејзината популарност кај децата.