ЧЕТКА ЗА Заби ВО ФОРМА НА КУАИБ У-Четка За Заби За Бебиња 12 Месеци И Повеќе-Детска Четка За Заби Во Форма На Буквата У 360 Четка За Заби Цела Уста Четка За Заби - 2 Мала Ч?
  • Неодамнешно

ЧЕТКА ЗА Заби ВО ФОРМА НА КУАИБ У-Четка За Заби За Бебиња 12 Месеци И Повеќе-Детска Четка За Заби Во Форма На Буквата У 360 Четка

DEN 1.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Бебешка четка за заби со безбедносен материјал - 100% Чист силикон за храна Нетоксични, ослободени од БПА, пвц и фталати. Силна цврстина, добра еластичност, не плашејќи се да падне. Ултра-мека и 360° целосна уста четка за заби У облик дизајн за лесно чистење на забите и одржување на здравјето, не ги повредувајте непцата. Паста за заби лесна за употреба од двете страни на четката за заби и четкајте ги забите повторени нишалки од една на друга страна. Силиконски четка главата интегриран калапи лесно да се исчисти. Чувајте ја чистата и дезинфицирајте ја четката за заби за бебиња што се користи и суво складирање. Малиот Ракун У Обликувајте Четка за Заби - не е повеќе тешко да ги четкате забите за бебето. Уникатниот дизајн на рачката од ракун го олеснува и забавува вашето бебе да ја држи четката за заби и да ги мие забите. Забавувајте се и насмевнете се на секое дете и помогнете им на децата да ја негуваат навиката за самостојно четкање на забите.