Случај за протези, протеза чаша за протеза кутија со двојно слој сув и влажна раздвојување преносен лажен сад за заби, чаши за протеза за натопување протези за чист?
  • Неодамнешно

Случај за протези, протеза чаша за протеза кутија со двојно слој сув и влажна раздвојување преносен лажен сад за заби, чаши за протеза

DEN 223.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направено од здрав и издржлив PP пријателски материјал, здрав и безбеден, без мирис Усвојте дизајн на суво и влажно раздвојување со двослојни. Горниот слој може да се постави за екстракција на загради или производи за џвакање, а долниот слој се користи за чистење. Двојна употреба, удобен и многу удобен. Лесен дизајн, лесен за носење кога излегувате, секогаш се грижите за вашето орално здравје. Корицата има вградено огледало, кое е мало и преносно и може да се отстрани за употреба. Откако ќе се исчисти долниот слој, дренажната корпа може да се постави за да се филтрира и да се исуши, што е чисто и хигиенско. 1*Случај за протези. 1*Екстрактор на протеза. 1*четка за заби. Големина : 4,65*3.17 инчи / 118*84*55 mm. Тежина : 0,28 bs. Материјал : ABS+PP. ? ? Во семејството, внимателен подарок за мали деца или кој било патник, стилски дизајнирана и цврста кутија за складирање. ? [Лесно за чистење] -✨-оваа протеза бања е многу погодна за чистење на протези или делумни протези. Додадете вода во долниот слој, а потоа ставете ја таблетата за чистење или користете сапун и топла вода за лесно чистење на протези, итн. По чистењето, можете директно да ја подигнете корпата за филтрирање на вода за да ја исцедите водата или да ја ставите поставена на горната полица . Многу лесно се чисти. ? Откако ќе се исчисти долниот слој, може да се постави корпа за одвод за да се филтрира суво, што е чисто и хигиенско, удобно и внимателно. ? Лесниот дизајн го олеснува носењето.