2 пакувања електрична четка за заби за возрасни и деца, електрични четки за заби што се полнат со 10 глави на четки, 5 режими, 2 минути паметен тајмер, долг живот до 30 де?
  • Неодамнешно

2 пакувања електрична четка за заби за возрасни и деца, електрични четки за заби што се полнат со 10 глави на четки, 5 режими, 2 минути паметен

DEN 533.76

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Пет режими на четки] Четката за заби поддржува 5 режими : чистење, бело, полско, чувствително и грижа Погоден е за различни усти и непцата и можете да изберете посилен или помек режим според состојбата на непцата. Електричната четка за заби усвојува дизајн за полнење USB, кој е компатибилен со кој било полнач или уред со USB порта и може да се користи 45 дена откако ќе биде целосно наполнет!. [Паметен тајмер и IPX7 Водоотпорен] Вграден тајмер од 2 минути за да се обезбеди научно време за четкање, електричната четка за заби паузира на секои 30 секунди за да ве потсети да ја промените областа за четкање. И можете лесно да го користите во туш со IPX7 водоотпорен. [35,000 VPM вибрации] Со 35.000 вибрации со голема брзина во минута, може ефикасно да ги отстрани отстранува плакетите, да спречи шуплини и подобрување на оралното здравје. [2 Пакувајте ја четката за заби и 10 глави на четки] Електричната четка за заби доаѓа со 10 глави за замена на четки за користење повеќе од 12 месеци. Главата на четката за заби е мека, отпорна на абење и не-апсорбит, што совршено одговара на секој заб, ја фаќа површината на забот и поблизу помеѓу забите и потемелно се чисти. И оваа е опремена со 1 бела и 1 розова електрична четка за заби, погодна за семејна употреба, особено за парови. [Погодно за патување] Со USB -полнење, четката за заби може да ги задоволи вашите потреби за четкање за 45 дена. Како резултат, можете да го користите и како „туристичка електрична четка за заби“, а потоа уживајте во четирите придобивки од оваа електрична четка за заби. [Пет режими на четки] Четката за заби поддржува 5 режими : чистење, бело, полско, чувствително и грижа. Погоден е за различни усти и непцата и можете да изберете посилен или помек режим според состојбата на непцата. Електричната четка за заби усвојува дизајн за полнење USB, кој е компатибилен со кој било полнач или уред со USB порта и може да се користи 45 дена откако ќе биде целосно наполнет!.