ТОПИ Троседот Клин Перница, Голем Триаголен Потпирач За Грб Поддршка За Позиционирање Канцеларија Лумбална Подлога со Отстранлив Капак Што Може Да Се Пере-е 45х22х50?
  • Неодамнешно

ТОПИ Троседот Клин Перница, Голем Триаголен Потпирач За Грб Поддршка За Позиционирање Канцеларија Лумбална Подлога со Отстранлив

DEN 1967.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал-Капакот на Оваа Перница За Потпирач За Грб Е Изработен Од 100% Ткаенина За Мешавина Од Микрофибер Исполнета/ Памучна Постелнина, Супер Удобна За Потпирање, Со Добра Еластичност и издржливост; Едниот Страничен Џеб Е Удобен и Практичен, Може Да Се Постави Мобилни Телефони, Далечински Управувач Итн Повеќенаменска Триаголна Перница-Тапацираната Перница За Глава Одлична За Домашна Употреба За Кревет И Софа, Може Да Се Користи И Во Болница, Хотел, Дневен Кревет, Седиште На Прозорец, Кауч, Дури И Забава Или На Отворено Каде сакате;. Прилагодлива перница за клинови за грб-прилагодлива висина со 3 Брзини помага да се врати природната крива на 'рбетот, Да Се Промовира правилно држење на телото и да се заштитат долните' рбетни дискови од стресна компресија, Ублажувајќи ја болката во долниот дел на грбот. ДВОЈНО ЗАДОВОЛСТВО ОД ЧИТАЊЕ - премиум потпирач за читање со перница за вратот специјално дизајнирана за да обезбеди удобност и здравје за релаксирачкото време за вас и вашите деца. Исто така работи добро како лумбална поддршка за мајчинство. Смислено формирана перница со потпирач за раце обезбедува пространа и пријатна област на вашиот кревет, Под или софа.Перницата за тркалање на вратот ви дава дополнителна удобност кога лежите. Идеален подарок - триаголната перница за потпирач за грб е идеален подарок за себе, Пријателите, Сопругот, Старешините и другите членови на семејството; перницата е погодна за повеќето прилики или фестивали, како што се денот на вљубените, Божиќ, Роденден, Годишнина, денот На Благодарноста, Денот на Таткото, Денот на Мајката, Дури и денот на децата. Пополнување На Спецификација На Перница За Заден Клин : Пп Материјал За Покривање На Памучна Перница : Мешавина Од Памучна Постелнина : Софа, Постелнина, Подарок, Хотел, Читање, Автомобил, Патување, Авион И Многу Повеќе. Карактеристики 1. Куќиштето За Перница Може Да Се Отстрани И Измие.висококвалитетен Кружен Метален Патент, Мазен и Издржлив. 3-Брзина Прилагодлива Висина За Да Ги Задоволи Вашите Различни Потреби. Може Да Се Користи Во Софата, Креветот, Канцелариските Столици И Така Натаму.