SeaSD 71PCS Magic Enbridery Penn Panch Panch Kit Kit Craft Threats Cross Stitch DIY алатки за додатоци за шиење
  • Неодамнешно

SeaSD 71PCS Magic Enbridery Penn Panch Panch Kit Kit Craft Threats Cross Stitch DIY алатки за додатоци за шиење

DEN 4473.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сетот за пенкало за везови е и убав занает што може да се користи широко Содржи 71 додатоци, сè што е потребно во комплетот за шиење. Малите/средните/големите три игли можат да бидат разменети по потреба. Пенкалите за вез за вез се дизајнирани да ја направат вашата работа поефикасна. Темата за вез од 50 бои е полна со виталност и има боја слична на виножито за да се задоволат разни потреби. Комплетот за везови е ергономски и удобен за одржување. Лесен за учење и употреба, идеален за почетници или квалификувани луѓе. Including 50 skeins, 1* 1.3 mm punch needle, 1* 1.6 mm punch needle, 1* 2.2 mm punch needle, 9* needles(5.2/6/7 cm), 4* threaders, 1* pen needle, 1* scissors, 1* Прирачник за корисникот, 1* кутија за складирање, 2* обрасци. Сетот за пенкало за везови е и убав занает што може да се користи широко. Содржи 71 додатоци, сè што е потребно во комплетот за шиење. Малите/средните/големите три игли можат да бидат разменети по потреба. Пенкалите за вез за вез се дизајнирани да ја направат вашата работа поефикасна. Темата за вез од 50 бои е полна со виталност и има боја слична на виножито за да се задоволат разни потреби. Комплетот за везови е ергономски и удобен за одржување. Лесен за учење и употреба, идеален за почетници или квалификувани луѓе. Including 50 skeins, 1* 1.3 mm punch needle, 1* 1.6 mm punch needle, 1* 2.2 mm punch needle, 9* needles(5.

71pcs:
2. Package size:
7.8×4.6×1.6
Features:
The embroidery pen set is a and beautiful craft that can be widely used. It contains 71 accessories, everything needed in the sewing kit:
Small/medium/large three needles can be interchanged as needed. Magic embroidery pens are designed to make your work more efficient:
50 colors embroidery thread is full of vitality and has a rainbow-like color to meet various needs.:
The embroidery kit is ergonomic and comfortable to hold. Easy to learn and use, ideal for beginners or skilled people:
Including 50 skeins, 1* 1.3 mm punch needle, 1* 1.6 mm punch needle, 1* 2.2 mm punch needle, 9* needles(5.2/6/7 cm), 4* threaders, 1* pen needle, 1* scissors, 1* user's manual, 1* storage case, 2* patterns:
Packing list:
embroidery kits set *1:
Punch Needle Kit Embroidery Kits Cross Stitch Tools Kit Threader and Thimble for Embroidery Floss :