Градници за еднократна употреба, 50 парчиња Салон За Убавина За Градник За Еднократна Употреба Преносни Меки Латри За Дишење За Прскање Црно За Женски Пакет За Град?
  • Неодамнешно

Градници за еднократна употреба, 50 парчиња Салон За Убавина За Градник За Еднократна Употреба Преносни Меки Латри За Дишење За Прскање

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ефективно Покривање : Обезбедете покриеност на градите на клиентот додека одржувате хигиена за време на бањата и сончањето, идеално за прскање со прскање и други услуги за нега на кожата Комплет Градник За еднократна Употреба : дизајн за Еднократна употреба, безбеден и хигиенски, може да се фрли директно по употреба, достапни се 50 парчиња градници, доволно за да ги задоволат вашите потреби за замена. Широк спектар на апликации : погоден за сончање, спа, салон за убавина, масажа, клиника, сауна, болница, хотел, секојдневна употреба итн., едноставно и практично. Пренослив Дизајн : Силна дишење, не затнат, без иритација на кожата. Лесен и мал по големина, лесен за чување и носење, совршен за употреба во домот и патувањето. Неткаен материјал : градникот за еднократна употреба е изработен од висококвалитетна неткаена ткаенина, безбеден и еколошки, мек и пријателски за кожата, добро се вклопува и е удобен за носење. Ефективно Покривање : Обезбедете покриеност на градите на клиентот додека одржувате хигиена за време на бањата и сончањето, идеално за прскање со прскање и други услуги за нега на кожата. Комплет Градник За еднократна Употреба : дизајн за Еднократна употреба, безбеден и хигиенски, може да се фрли директно по употреба, достапни се 50 парчиња градници, доволно за да ги задоволат вашите потреби за замена. Широк спектар на апликации : погоден за сончање, спа, салон за убавина, масажа, клиника, сауна, болница, хотел, секојдневна употреба итн., едноставно и практично. Пренослив Дизајн : Силна дишење, не затнат, без иритација на кожата. Лесен и мал по големина, лесен за чување и носење, совршен за употреба во домот и патувањето. Неткаен материјал : градникот за еднократна употреба е изработен од висококвалитетна неткаена ткаенина, безбеден и еколошки, мек и пријателски за кожата, добро се вклопува и е удобен за носење. Карактеристика : 1.

Item Type:
Disposable Bra
Material:
non-woven fabric
Colour:
Black
Quantity:
50 pieces
Package list:
1 x Disposable Bra Bag (50pcs) :