Притиснете ја таблата 12 во 1 опрема за вежбање дома, мултифункционален систем за поттикнување, професионална опрема за теретана фитнес подот на рацете на градите м?
  • Неодамнешно

Притиснете ја таблата 12 во 1 опрема за вежбање дома, мултифункционален систем за поттикнување, професионална опрема за теретана фитнес

DEN 367.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Мултифункционална табла за притискање】 12 во 1 табла за склекови има четири поделби обележани и има 12 симетрични пози за насочување на специфичните мускулни групи (градите, рамената, трицепс, грбот) Оваа опрема за фитнес дома е ергономски дизајнирана за поефикасни вежби за притискање. 【Безбедна и стабилна】 Опремата за домашна вежба е изработена од премиум ABS пластика, што го прави материјалот силен во структурата, силен во цврстина, отпорност на влијание и отпорност на висока температура. Не-лизгачката рачка на системот за штанд за pushup ве тера да не се грижите за испотени дланки и стрес/болка на зглобовите кога тренингот. Во исто време, стабилноста и оптоварувањето на оптоварувањето на опремата за вежбање во домот се значително подобрена, а максималниот капацитет за носење на оптоварување може да достигне 300kg≈ 660 bs. Design Дизајн на преклопување и лесен за носење】 таблата за притискање усвојува преклопен дизајн, што е погодно да се носи и вежба во секое време и во кое било време. Стендот за притискање е лесен за складирање и нема да зафаќа премногу простор. Можете да тренирате на какви било места како канцеларија, салата, дом, хотел итн. 【Научни спортови】 За да користите конвенционална опрема за фитнес, преносна опрема за домашна теретана е дизајнирана врз основа на ергономија, наука и заедничко здравје, што е ефикасно и Безбедно за да се постигне ефикасно градење на мускулите и обликување. 【Лесен за употреба и унисекс】 12-во-1 Систем за обука на сила за обука е многу лесен за употреба и вметнете ги рачките за притискање во соодветните слотови за вежбање.