Премиер плејни бендови на Alpine Sky - 13 , 15, 17 големини, вежби за колк и бутовите - отпорност на лизгање, удобност на грип, врвна ткаена ткаенина, шевови со двојно цвест, то?
  • Неодамнешно

Премиер плејни бендови на Alpine Sky - 13 , 15, 17 големини, вежби за колк и бутовите - отпорност на лизгање, удобност на грип,

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изберете Големина за да ја видите политиката за враќање за предметот Премиум еластична ткаенина од платно, густ и мек до допир памучен материјал. Напредните, без лизгање „грип“ гумени затегнувања зашиени во секоја лента за отпор спречува лизгање, лизгање или преклопување. Тие се дизајнирани да останат ставени и ќе ви помогнат да постигнете највисоки можни перформанси. Разновидни вежби за таргетирање на индивидуалните мускули со прецизен отпор. Зградба на плен, зајакнување на колкот и бутот и идеално за хрчаци и квадрицепс! Совршено за обука за вкрстено вклопување и перформанси. Препорачано од физиотерапевти и добрите за обука на сила. 3 големини на опсегот за различно ниво на отпорност. 17 ", 15" и 13 "ленти, сите цели 3" ширина, ви овозможуваат низок, среден и висок отпор. Користете различни вежби за да патирате широк спектар на насочени мускулни области. Силен и издржлив за вашиот најинтензивен тренинг!. Торбата за носење мрежи им овозможува на вашите ленти да дишат, да се исушат и да бидат свежи и подготвени за следното вежбање за фитнес. Наменето за мажи и жени, може да се користи за вежбање каде било, нема потреба од салата. 100% задоволство на клиентите. Уживајте во тренингот знаејќи дека вашата набавка е заштитена. Премиум ленти за отпорност на колкот направени од највисок квалитет на материјали во три трендовски бои! Алпски ленти за отпорност на небото, со нелизгачки „грипи“ зашиени околу внатрешноста на групата. 3 големини за крајна тренингот и разноврсност ● 13 “(средна), 15” (големи), 17 ”(x-големи) големини нудат најразлична отпор за секоја вежба.