Dishykooker 1 парчиња волна тампон подлога за восочна тампон за полирање на автомобили Полишер Комплет за топка со магична налепница за крем за полирање 7 инчи / 180мм волн?
  • Неодамнешно

Dishykooker 1 парчиња волна тампон подлога за восочна тампон за полирање на автомобили Полишер Комплет за топка со магична налепница за крем за

DEN 369.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјал со висок квалитет - Висококвалитетната исклучителна волна ја прави оваа топка за полирање со висока еластичност и не е лесна за депилација Лесно за инсталирање - Со магична налепница на задниот дел, оваа подлога за тампони за волна е многу лесна за прицврстување на дискот за цицање. Корисно за чистење на автомобили - Оваа подлога за тампонирање ефикасно ќе ги отстрани ознаките и светлосните гребнатини од насликаната површина на автомобилот. Повеќе функции - не само што може да се користи за автомобили, туку и овој комплет за полисер ќе биде добро користен за огледало, метал, пластика, дрво, камен, чистење и полирање на восок. Материјал со висок квалитет - Висококвалитетната исклучителна волна ја прави оваа топка за полирање со висока еластичност и не е лесна за депилација. Лесно за инсталирање - Со магична налепница на задниот дел, оваа подлога за тампони за волна е многу лесна за прицврстување на дискот за цицање. Корисно за чистење на автомобили - Оваа подлога за тампонирање ефикасно ќе ги отстрани ознаките и светлосните гребнатини од насликаната површина на автомобилот. Повеќе функции - не само што може да се користи за автомобили, туку и овој комплет за полисер ќе биде добро користен за огледало, метал, пластика, дрво, камен, чистење и полирање на восок.