Комплет за поправка на конец 131pcs Поправка за поправка на навој Алатка за поправка на код за умирање комбинација Отстрани скршени завртки на завртки
  • Неодамнешно

Комплет за поправка на конец 131pcs Поправка за поправка на навој Алатка за поправка на код за умирање комбинација Отстрани скршени завртки

DEN 3.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Широка апликација : Нашиот универзален комплет за алатки за преиспитување е идеален за враќање на соблечени или оштетени внатрешни нишки, како и за извршување на работа за одржување за да ги заштити сите навои од абење и солза Супериорна преносливост : Оваа повеќенаменска вежба и сет на чешма доаѓа со два удобни случаи на носење за одржување и организирање на сите делови за лесен транспорт и складирање помеѓу работните места. Лесна употреба : Битовите за вежбање брзо создаваат простор за алатките за инсталација за непречено вклопување на инсерти што ги поправаат старите навој, додека алатките за расчистување ги чистат работите за употреба. Изградена цел : Секоја алатка за комплет за поправка на навој е изработена од квалитетен челик за трајно ракување и е третирана со топлина за поголема јачина и долговечност. Допрете и Die Set е дизајниран за сечење на навој : Допрете се користи за обработка на внатрешната нишка, додека умирањето е за надворешна нишка. Широка апликација : Нашиот универзален комплет за алатки за преиспитување е идеален за враќање на соблечени или оштетени внатрешни нишки, како и за извршување на работа за одржување за да ги заштити сите навои од абење и солза. Супериорна преносливост : Оваа повеќенаменска вежба и сет на чешма доаѓа со два удобни случаи на носење за одржување и организирање на сите делови за лесен транспорт и складирање помеѓу работните места. Лесна употреба : Битовите за вежбање брзо создаваат простор за алатките за инсталација за непречено вклопување на инсерти што ги поправаат старите навој, додека алатките за расчистување ги чистат работите за употреба. Изградена цел : Секоја алатка за комплет за поправка на навој е изработена од квалитетен челик за трајно ракување и е третирана со топлина за поголема јачина и долговечност. Допрете и Die Set е дизајниран за сечење на навој : Допрете се користи за обработка на внатрешната нишка, додека умирањето е за надворешна нишка.

Condition:
Brand New
Item Type:
Thread Repair Tool
Material:
Alloy Steel
Color:
As Pictures Shown
Package List:
5 x Installation Tools:
5 x Break Pin Tools:
5 x Twist Drills:
1 x Hex Key:
5 x Taps:
110 Wire Thread Inserts(M5 x 0.8 x 6.7mm, M6 x 1.0 x 10.8mm, M8 x 1.25 x 10.8mm, M10 x 1.5 x 13.5mm, M12 x 1.75 x 16.3mm):
Note:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :