Мерење на подлогата на сопирачката за сопирачка Мерачка гума за гума на гума за длабочина Алатка Автоматски владетел тестер гума Длабочина на длабочина Алатки за ?
  • Неодамнешно

Мерење на подлогата на сопирачката за сопирачка Мерачка гума за гума на гума за длабочина Алатка Автоматски владетел тестер гума Длабочина

DEN 191.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Изработено од пластичен и железен материјал, издржлив и практичен Висока прецизност и лесна за читање, повеќе интуитивно и погодно. Мерач на длабочина на гуми. Практична и алатка за заштеда на време, помагаат да се елиминира потенцијалната опасност, да се обезбеди вашата безбедност на возењето. Мерач на длабочина на шара. Дизајниран за откривање на дебелината на влошките на сопирачките и длабочината на штрајкот брзо и прецизно. Мерач на длабочина. Измерете ја подлогата на сопирачката и шарата на гумата без да го отстраните тркалото, до вашиот автомобил. Детекција на пенкалото за пенкало, длабочина на шарата на сопирачката за автомобили, автоматски владетел, мерач на дебелина на тестерот, мерна алатка за мерење. Пенка за откривање. Пенка за откривање. Опис Мерач на длабочина на шара погоден за мерење на степенот на абење на површини во гуми, може да ви овозможи редовно да ги следите нивоата на шарите на гумите на вашиот автомобил, да го направите возењето побезбедно.