Комплет за алатки за отстранување на алатката Livtee 5 компјутери, комплет за алатки за пластична алатка за пластика - Внатрешен панел за прицврстување на панелот за в?
  • Неодамнешно

Комплет за алатки за отстранување на алатката Livtee 5 компјутери, комплет за алатки за пластична алатка за пластика - Внатрешен панел за

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направено од супер издржлив пластичен материјал за долгогодишна употреба Ергономски дизајн со супер лесни, лесни рачни карактеристики кои ефикасно заштедуваат напори за разни внатрешни и надворешни кастри на автомобили во најкус време. Одлично за инсталирање или отстранување на аудио/радио систем за автомобил, панел на врата, лајсни, трими за прозорци или санаторирање на автомобили за внатрешни работи и реставрација на мебел. Пакетот вклучува 4 алатка за отстранување на пластични панели + 1 отстранувач на прицврстувачи за да ги олесни вашите потреби при поправка. Професионален комплет за алатки што е здрав и лесен за употреба. Направено од материјал отпорен на влијанија од најлонски влакна со третман на мат површинска површина, поцврст од обичниот ABS еден, тој е еколошки, нетоксичен и отпорен на кршење. Сите алатки се обликувани според потребите за исекување на автомобилот на пазарот, умерена крива што не е остра, анти-крикови и безопасни за бојата на автомобили во целата модификација [Универзална апликација] Оваа мултифункционална комбинирана алатка сет дизајнирана за сите модели на автомобили, чамци и RV -овите за кастрење со различни форми и големини, дури и за тешко достигнување на области. Направено од супер издржлив пластичен материјал за долгогодишна употреба. Ергономски дизајн со супер лесни, лесни рачни карактеристики кои ефикасно заштедуваат напори за разни внатрешни и надворешни кастри на автомобили во најкус време. Одлично за инсталирање или отстранување на аудио/радио систем за автомобил, панел на врата, лајсни, трими за прозорци или санаторирање на автомобили за внатрешни работи и реставрација на мебел. Пакетот вклучува 4 алатка за отстранување на пластични панели + 1 отстранувач на прицврстувачи за да ги олесни вашите потреби при поправка.