Земјиште 20 парчиња гума за гуми за пластична промена на пластични гуми за менувач, менувач на гуми за монтирање на главата, вметнете раб заштитник 10front + 10Rear Вметнув?
  • Неодамнешно

Земјиште 20 парчиња гума за гуми за пластична промена на пластични гуми за менувач, менувач на гуми за монтирање на главата,

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Универзална : Замена на гуми за повеќето тркала на автомобили, камиони, мотоцикли, велосипеди и многу повеќе Опсег на апликација : Промената на гумата на главата на патка за менувачот на гуми, што ви го олеснува инсталирањето или отстранувањето на гумите. Висок квалитет : Овој заштитник на менувачот на гуми, изработен од одличен гумен материјал ABS, стабилен, отпорен на абење, отпорен на корозија, не е лесен за старост, не е лесен за деформирање, подолго време. Погодно и економично : Овој комплет за заштитник за менувачи на гуми вклучува 20 парчиња менувач на менувачот на гуми. Лесен за употреба : Рачен менувач на гуми Не е потребна модификација. Универзална : Замена на гуми за повеќето тркала на автомобили, камиони, мотоцикли, велосипеди и многу повеќе. Опсег на апликација : Промената на гумата на главата на патка за менувачот на гуми, што ви го олеснува инсталирањето или отстранувањето на гумите. Висок квалитет : Овој заштитник на менувачот на гуми, изработен од одличен гумен материјал ABS, стабилен, отпорен на абење, отпорен на корозија, не е лесен за старост, не е лесен за деформирање, подолго време.