Evoyous Repair Tire Patch, 200 парчиња/кутија 32мм закрпи на гуми за автомобили околу природна гума гума гуми за прободување за садови за лепенка Брза поправка на ладни лепенки з?
  • Неодамнешно

Evoyous Repair Tire Patch, 200 парчиња/кутија 32мм закрпи на гуми за автомобили околу природна гума гума гуми за прободување за

DEN 3.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Висок квалитет] : лепенката за поправка на гумите е изработено од висококвалитетен природен гумен материјал со добри перформанси за запечатување; Лепенката за гуми за автомобили има добра отпорност на абење, висока еластичност, јачина на солза и издолжување и подолг животен век [Високи перформанси] : Закрпите за гуми на автомобили имаат висок вискозитет и силна лепење за брзо и ефикасно поправка на пункција на гумата; Закрпи за гуми за автомобили можат да се чуваат долго време, без протекување на воздухот и ефикасна поправка. [Лесно за носење] : Универзална целта, лепенка, лесна, тенок, лесен за носење, нашата лепенка за поправка на пункција на гумите ги заштити вашите гуми за автомобили и возете безбедно, подготвени за итна потреба додека се возите. [Лесен за употреба] : Тотално 200 парчиња по кутија, лепенката за гуми за автомобили е многу економична и практична. Црви гуми за автомобили Брза поправка на ладни лепенки за лепенка е многу лесна за инсталирање и употреба, но професионалното работење е препорачливо. [Сигурна услуга] : Ако имате какви било прашања во врска со овој комплет за лепенка, можете да контактирате со нас во секое време, ние брзо ќе ви помогнеме да го решите проблемот сè додека не бидете задоволни. [Висок квалитет] : лепенката за поправка на гумите е изработено од висококвалитетен природен гумен материјал со добри перформанси за запечатување; Лепенката за гуми за автомобили има добра отпорност на абење, висока еластичност, јачина на солза и издолжување и подолг животен век. [Високи перформанси] : Закрпите за гуми на автомобили имаат висок вискозитет и силна лепење за брзо и ефикасно поправка на пункција на гумата; Закрпи за гуми за автомобили можат да се чуваат долго време, без протекување на воздухот и ефикасна поправка. [Лесно за носење] : Универзална целта, лепенка, лесна, тенок, лесен за носење, нашата лепенка за поправка на пункција на гумите ги заштити вашите гуми за автомобили и возете безбедно, подготвени за итна потреба додека се возите.

Material:
Natural Rubber
Color:
Black
Size:
32 * 32mm/1.3 * 1.3inch
Fitment:
Universal
Package list:
200Pcs/Box * Tire Repair Patch: