Извршена вежба, сигурна практична комплет за поправка на нишки од не'рѓосувачки челик, делови за авто -делови за микробранова комуникација
  • Неодамнешно

Извршена вежба, сигурна практична комплет за поправка на нишки од не'рѓосувачки челик, делови за авто -делови за микробранова комуникација

DEN 298.72

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Во случај на грешка при навојување или поправка на оштетена внатрешна дупка со навој, навојната дупка може да се санира економски и ефикасно со употреба на навојно ракав како средство за поправка Истите завртки може да се користат и по поправката. Типична примена : Поправка на навојната дупка на компонентата, како што е поправка на навојна дупка на образецот за машина за инјектирање. Сетот за завртки за жица е ставен во дупката за завртки на работното парче, како што е алуминиумска легура за да се формира стандардна внатрешна нишка со голема јачина, отпорност на абење и голема прецизност. Типични апликации : прекинувач со висок напон, микробранова комуникација, автомобилски делови, опрема за одвојување на воздухот, радијатори, итн. Увезената опрема или механичката инчна нишка е оштетена и треба да се смени во навој ММ заради снабдувањето со резервни делови. Вклучувајќи кутија за удобен превоз и превоз. Направено од не'рѓосувачки челик од добра 'рѓа и отпорен. Во случај на грешка при навојување или поправка на оштетена внатрешна дупка со навој, навојната дупка може да се санира економски и ефикасно со употреба на навојно ракав како средство за поправка. Истите завртки може да се користат и по поправката. Типична примена : Поправка на навојната дупка на компонентата, како што е поправка на навојна дупка на образецот за машина за инјектирање. Сетот за завртки за жица е ставен во дупката за завртки на работното парче, како што е алуминиумска легура за да се формира стандардна внатрешна нишка со голема јачина, отпорност на абење и голема прецизност. Типични апликации : прекинувач со висок напон, микробранова комуникација, автомобилски делови, опрема за одвојување на воздухот, радијатори, итн. Увезената опрема или механичката инчна нишка е оштетена и треба да се смени во навој ММ заради снабдувањето со резервни делови. Вклучувајќи кутија за удобен превоз и превоз. Направено од не'рѓосувачки челик од добра 'рѓа и отпорен. Сетот за завртки за жица е ставен во дупката за завртки на работното парче, како што е алуминиумска легура за да се формира стандардна внатрешна нишка со голема јачина, отпорност на абење и голема прецизност. Типични апликации : прекинувач со висок напон, микробранова комуникација, автомобилски делови, опрема за одвојување на воздухот, радијатори, итн . Во случај на грешка при навојување или поправка на оштетена внатрешна дупка со навој, навојната дупка може да се санира економски и ефикасно со употреба на навојно ракав како средство за поправка.

Item Type:
Thread Sleeve
Material:
Stainless Steel
Thread Insert Size:
M9x1.25 Length
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table,:
Package List:
1 x Spiral Drill:
1 x Screw Tap:
1 x Wrench:
1 x Break Pin Tool:
1 x Hex Wrench:
15 x Thread Repair Insert:
Note:
Instructions:
Drill holes using a matching drill bit.:
Use wire threaded (special) tap tapping, the depth must exceed the wire screw sleeve mounting length.:
Insert the wire screw into the mounting wrench with the tail down. Turn the wrench handle to screw the wire screw into the threaded hole.:
Use a break pin tool to align the mounting handle (tail) with a hammer to strike the punching tool and the tail handle can be removed.:
When there is a problem with the installation of the threaded screw sleeve, (such :