Поставете приклучок за пресврт 6 парчиња, отстранувач на орев, сет за екстрактор на завртки, метрички 17-22мм комплет за отстранување на заклучување на тркалото со ле?
  • Неодамнешно

Поставете приклучок за пресврт 6 парчиња, отстранувач на орев, сет за екстрактор на завртки, метрички 17-22мм комплет за отстранување на

DEN 0.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Application Shide Application : Овој сет на приклучоци за пресврт вклучува четири приклучоци за парчиња (17мм, 19мм, 21мм, 22мм) и лента за отстранување на орев од 12 мм, може да се користи во поправка на автомобили, декорација на домови и занаетчиско производство, исполнување на разни дневни потреби ◇ Изградени за да трае : Нашите приклучоци се конструирани од челик CR-MO за голема јачина и издржливост. Обвината отпорна на оксидација избегнува 'рѓа и корозија. ◇ Посебен дизајн : Специјалниот дизајн на ентериер со спирала од 6 точки го максимизира зафатот и ви обезбедува максимален вртежен момент и лесно отстранување на дури и тврдоглави сврзувачки елементи. ◇ Зафат и бит : Овој сет за екстрактор на завртки со соблечена завртка овозможува гризење и отстранување на истрошени ореви за заклучување, брзо раздвојување на сврзувачки елементи и брави на тркалата дури и кога се 'рѓосани, деформирани, соблечени или скршени. ◇ Како да користите : Изберете го соодветниот штекер за пресврт, а потоа удрете го оштетениот орев со чекан; Олабавете ја орев спротивно од стрелките на часовникот со клуч за рака. Лента за отстранување на орев од 12мм. Изберете отстранувач што одговара на дијаметарот на завртката и користете електрична вежба за да го завршите дното надолу малку во насока на стрелките на часовникот.