Шуплива Дупчалка Јадро За Обложување Дупчалка Велдон Стебло Прстенесто За Метално Сечење Магнетна Дупчалка 1 парчиња
  • Неодамнешно

Шуплива Дупчалка Јадро За Обложување Дупчалка Велдон Стебло Прстенесто За Метално Сечење Магнетна Дупчалка 1 парчиња

DEN 1053.12

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Индустриски Дупчалки Прстенест Секач познат и како основна вежба, магнетната вежба главно се користи за магнетна вежба. Производот се користи за обработка на дупката од челична компонента, како што се челична конструкција,железнички сообраќај, премостување, бродоградба,производство на машини, авијација и вселенски летови.Перформансите за дупчење дупки на прстенестиот секач се многу подобри од традиционалната вежба за извртување со два рабови. Прстенестиот секач поседува високи ефикасни перформанси на дупчење и карактер за заштеда на труд. Ако тоа се совпаѓа со. Индустриска Дупчалка За Дупчалка За Дупчалка Основна Дупчалка За Велдон Стебло Прстенесто За Метално Сечење Магнетна Дупчалка 1 парчиња спецификација : Тип : Основен Материјал За дупчалка : Челична Обвивка Со Голема Брзина : Длабочина На Сечење На Калај : 30ммапликација : Користете За сечење дупки и процес на прстенест жлеб на разни магнерни дупчалки и преса ,Како Алфра , Хуген , Јанси , Евробор , БДС , Руконоте : Бојата На Предметот Прикажана На Фотографиите Може Да Покажува Малку Поинаква На Мониторот На Вашиот Компјутер Бидејќи Мониторите Не Се Калибрирани Исти.

Type:
Core Drill bit
Material:
High Speed Steel
Coating:
TiN Coating
Cutting Depth:
30mm
Application:
Use for hole cutting and process of annular groove on various magneric drills and press ,like Alfra , Hougen , Jancy , Euroboor , BDS , Ruko
Note:
Item color displayed in photos may be showing slightly different on your computer monitor since monitors are not calibrated same.:
Package Including:
1pc HSS core drill bit :