4во Диск За Сечење Стакло, Лесен За Инсталирање Карбидна Подлога Сечило За Дијамантска Пила Отпорна На Висока Температура Заштеда На Труд со Заптивка За Керамичка ?
  • Неодамнешно

4во Диск За Сечење Стакло, Лесен За Инсталирање Карбидна Подлога Сечило За Дијамантска Пила Отпорна На Висока Температура Заштеда На Труд со

DEN 123.52

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ДИЈАМАНТСКИ ЧЕСТИЧКИ : Користење одличен дијамант, со инцизивно сечење, без чипсување на работ, отпорен на абење и издржлив, ефикасен и заштеда на работна сила во работењето КАРБИД СУПСТРАТ : карбид ултра тенка подлога, сечилото за сечење има висока цврстина и отпорност на висока температура, има долг работен век. СТАНДАРДНА ГОЛЕМИНА : дискот за сечење има стандарден внатрешен и надворешен дијаметар, кој е лесен за инсталирање, не е лесен за паѓање или олабавување, безбеден е за ракување. ПРИМЕНЛИВ МАТЕРИЈАЛ : Се Користи за сечење и мелење стакло, керамички плочки, кристал, шишиња со вино и други материјали и има широк спектар на апликации. ВИСОКА ЕФИКАСНОСТ : ултра тенкото сечило на пилата може да обезбеди уредни и чисти рабови за сечење, со засечено сечење и без заглавување, што е стабилно и сигурно. КАРБИД СУПСТРАТ : карбид ултра тенка подлога, сечилото за сечење има висока цврстина и отпорност на висока температура, има долг работен век. ДИЈАМАНТСКИ ЧЕСТИЧКИ : Користење одличен дијамант, со инцизивно сечење, без чипсување на работ, отпорен на абење и издржлив, ефикасен и заштеда на работна сила во работењето.

Item Type:
Glass Cutting Disc
Material:
Carbide, Diamond
Package List:
1 x Saw blade:
1 x Gasket: