Машина за Мелење хардвер 50 парчиња 6мм Машина за Мелење Со Две острици Со Директно Жлебови, Што Се Користи За Машина За Мелење Мелење Со Карбид Крајна Мелница За Дрв?
  • Неодамнешно

Машина за Мелење хардвер 50 парчиња 6мм Машина за Мелење Со Две острици Со Директно Жлебови, Што Се Користи За Машина За Мелење Мелење

DEN 7784.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Погоден за странично мелење, крајно мелење и завршна обработка на леано железо и титаниум Вкупна должина : 50мм 60мм 70мм Материјал : волфрам челик. Овој сет на секачи за мелење цементиран карбид е совршена замена за вашата машина ЗА ЦПУ, што ви овозможува да уживате во прецизно и лесно искуство со сечење. Фино резба и сечење, акрилик, пвц, најлон, смола, дрво, иверица. Остро и издржливо, лесно отстранување на чипот и дополнително подобрување на ефикасноста на обработката.Дијаметар на рачката на алатот : 6mmblade дијаметар : 6mmblade должина : 17/22/25/28/32 / 42mm Total должина : 50mm 60mm 70mm Material : волфрам челик функција : овој сет на цементирани карбид мелење секачи е совршена замена за ВАШИОТ цпу машини, овозможувајќи ви да уживате во прецизни и лесно искуство сечење.примена : Фино резба и сечење, Акрилик, пвц, најлон, смола, дрво, иверица Пакет Вклучени : 50 парчиња 6мм 2 флејта директно мелење машина.