Индекор Домашен Диспензер За Сапун За Стакло Со Кади За Складирање Смола, За Бања, Спална Соба, Дом, Канцеларија, Пумпа За Лосион Со Пумпи Отпорни На ' Рѓа, Тешки Шиши?
  • Неодамнешно

Индекор Домашен Диспензер За Сапун За Стакло Со Кади За Складирање Смола, За Бања, Спална Соба, Дом, Канцеларија, Пумпа За Лосион

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Индекорот За Складирање На Домашна Смола Е лесен за чистење и одржување, обезбедувајќи употреба без проблеми Без разлика дали барате да ја надградите бањата или едноставно ви треба подобар начин да ги задржите вашите најважни работи на дофат, овој комплет е совршен избор. Додадете Готов Изглед во Кујната или Бањата. Овие диспензери за стаклен сапун за повеќекратна употреба и полнење може да се користат за сапун за раце, сапун за садови, лосион, шампони, балсами, миење уста, масла за масажа, етерични масла за ароматерапија, состојки за храна и готвење, миење на телото, средство за дезинфекција на раце и многу повеќе. Одлично за работни површини, во бања, канцеларија или кујна. Одличен додаток за вашиот дом и прави одличен подарок. Овој елегантен кади обезбедува удобен и организиран начин за одржување на вашите диспензери за сапун и лосион заедно. Изработена од висококвалитетна, издржлива смола, овој кади за складирање е дизајниран да издржи секојдневна употреба и да се спротивстави на абење. Модерниот дизајн на кади ги надополнува елегантните линии на вашите диспензери за сапун и лосиони, додавајќи допир на софистицираност во декорот на вашата бања. Воведување На Индекор Дома Модерен Стакло 3 Парче Сапун И Лосион Диспензерот Во Собата Со Смола За Складирање Кади, совршен додаток на вашата бања countertop. Овој елегантен комплет вклучува два проѕирни диспензери за стакло со елегантни сребрени пумпи за вашиот омилен сапун, лосион и средство за дезинфекција на раце.