Конструкција 3 Комплети Килими За Бања Парче Со Капак За Тоалет Тепих Во Форма На Буквата У Виолетова Подлога За Бања Машина За Миење Контурен Тепих За Бања Внатреш?
  • Неодамнешно

Конструкција 3 Комплети Килими За Бања Парче Со Капак За Тоалет Тепих Во Форма На Буквата У Виолетова Подлога За Бања Машина За Миење

DEN 304.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Меките И Дебели Килими За Нелизгање Во Бањата Се Направени Од Специјален Фланелен Материјал, Кој Лесно Се Загрева, Ги Прави Вашите Стапала Топли, Удобни И Безбедни И Ги Изолира Тврдите Подови За Да Ги Заштити Вашите Стапала Супер Нелизгање : Се Користи Увезената Неткаена Пластика Од Неткаен Материјал Против Лизгање, Која Не Го Оштетува Подот И Е Против Лизгање И Брзо Сушење. Многу Е Цврсто Да Се Обезбеди Безбедност. Може Да Се Користи Во Тоалети, Комоди, Викендички, Бањи Итн. Супер Абсорбента : Теписите Што Не Се Лизгаат во овој стил Можат Да Апсорбираат Вода како Сунѓер, Да Го Одржуваат Подот Сув Брзо, Да Ги Остават Нозете Да Го Почувствуваат Крајното Луксузно Уживање и Да Додадат Среќа, Топлина и Визуелно Уживање Во Вашиот Дом. Динамичен Дизајн : мора да го имате овој тепих за бања што не се лизга, Класичните И Модерни Модели Додаваат Убави, Богати и Вечни Декоративни Елементи во Бањата, Без Никакви Хемиски Супстанции. Тие Изгледаат Одлично Без Разлика Колку Долго. Секој Сет На Килими Што Не Се Лизгаат Во Бањата Вклучува Правоаголна Подна Подлога (23, 8х15, 7ин), Подлога Во Форма На Буквата У (17, 7х13, 8ин) и Подлога во Форма На О (19, 7х15, 7ин). Измијте Ја Машината Во Ладна Вода, Исушете Ја На Ниска Температура И Протресете Ја За Да Стане Помека. Нашите Килими Што Не Се Лизгаат Во Бањата Се Направени Од Увезена Супер Мека Фланелна Ткаенина, Која Е Густа, Супер Мека И Удобна, Супер Абсорбента И Не Ја Фрла Косата.