Држачи за заби за заби, диспензерот за паста за заби, стискач на паста за заби, додатоци за бања, 3 во 1 wallsид монтирани држачи, самочистено, отстранлив заштеда на паст?
  • Неодамнешно

Држачи за заби за заби, диспензерот за паста за заби, стискач на паста за заби, додатоци за бања, 3 во 1 wallsид монтирани држачи, самочистено,

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Материјал и инсталирање】 : Сликиот за заби за заби за заби за заби на заби е изработен од ABS пластика, нетоксичен и издржлив Не губење на паста за заби. Лесно за инсталирање, без дупчење, самостојно лепило. 【Заштеда на просторот】 : Отстранлив дизајн на одвојување.3 Во 1 wallид монтиран држач за држач Дизајн е погоден за повеќето четки за заби, паста за заби и чаши во секојдневниот живот за да ги задоволи потребите на животот. 【Широка апликација】 : Погодно е за семејства, канцеларии, хотели, домови, фитнес институции, болници, училишта, сауна, градинка и други места за инсталирање. Лесно за управување со заби, може да заштеди паста за заби и хигиена. 【Голем капацитет】 : Нашиот држач за заби монтиран за заби монтиран за заби вклучува 2 слотови за четки за заби, 1 држач за чаши за четки за заби и 1 одвојлив стискач. 【Практична алатка】 : Овој држач за додатоци за складирање на бања за складирање на додатоци за складирање на бања е практична алатка, можете да ја користите за кујна, суета countertop или туш. Материјал и инсталирање : Сликиот за заби за заби на четката за заби на заби се изработени од пластика ABS, нетоксичен и издржлив.