Комплет За Додатоци За Бања Целиот Хардверски Комплет За Бакарна Бања, Држач За Мобилен Телефон Од Природен Мермер Месинг, Четка За Тоалет, Кука За Редови, Држач За ?
  • Неодамнешно

Комплет За Додатоци За Бања Целиот Хардверски Комплет За Бакарна Бања, Држач За Мобилен Телефон Од Природен Мермер Месинг, Четка

DEN 1398.40

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Организација : комплетот додатоци за бања може да помогне да се одржи бањата организирана и без неред Имањето одредени места за крпи, тоалетна хартија и други предмети може да го олесни одржувањето на бањата чиста и уредна. СТИЛСКИ ДИЗАЈН : комплетот за хардвер за бања има едноставен и модерен дизајн со чисти линии и изгледа убаво и елегантно, совршено за секоја декорација на бања. ЗАШТЕДА НА ПРОСТОР : хардверските додатоци за бања обезбедуваат дополнителен ѕиден простор за организирање на вашата тоалетна хартија или други работи од бањата, помага да се намали нередот во тушот и бањите, извонредно вашиот живот. МАТЕРИЈАЛ : Изработен од издржлив мермер/месинг материјал, непречено ниво на површината, обезбедувајќи квалитет и долговечност. Лесна луксузна завршена површина, нудејќи удобни чувства на допир. ПОВЕЌЕНАМЕНСКИ : Идеален За употреба во спални соби, бања, кујна, перална, двор, луксузни хотели и бањи. Модерен дизајн, елегантен стил. Скриени завртки дизајн. го прави чист изглед. Совршено за употреба на парчињата поединечно во други бањи, кујна или спална соба.Целиот Хардверски Комплет За Бакарна Бања, Држач За Мобилен Телефон Од Природен Мермер Месинг, Четка За Тоалет, Кука За Редови, Држач За Нож За Брада Име : хардверски приврзок материјал : мермер/Месинг Процес : повеќеслојна оксидација / галванизација четкано злато применливо за : бања карактеристики : Антикорозивно, отпорно на ' рѓа и трајно како нова белешка : 1.