Држач За четки За Заби Монтиран На Ѕид За Бања - Автоматска Четка За Заби И Дозер За Паста За Заби-Додатоци За Бања со Цедалка За Пастетути, Послужавник, Козметичка Ф?
  • Неодамнешно

Држач За четки За Заби Монтиран На Ѕид За Бања - Автоматска Четка За Заби И Дозер За Паста За Заби-Додатоци За Бања со Цедалка За Пастетути,

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мултифункционален држач За Четки за Заби : со дополнителен простор за складирање, лепливата четка за заби и држачот за паста за заби може да бидат фантастичен начин да се организираат предмети како жилети, чешли, паста за заби, конец, тампони и сапун за раце и држи сѐ надвор од мијалникот во бањата Дозери За Паста За заби : држачот за четка за заби монтиран на ѕид доаѓа со вградени диспензери за паста за заби, што ќе му помогне на вашето малечко да исцеди соодветна количина паста за заби. И дозерот за паста за заби е дизајниран да го минимизира отпадот со истиснување на секоја последна капка, што ги прави врвен избор за штедливи домаќинства. Магнетни Чаши : држачот за четка за заби доаѓа со магнетни чаши за плакнење откако ќе ги четкате. Чашите се магнетизираат наопаку за брзо природно сушење и помагаат да се одржи оралната хигиена. Повеќе Слотови За Четки За Заби : автоматскиот диспензер и држач за паста за заби има повеќе слотови за четки за заби, што ги одржува главите на четките за заби одвоени и осигурува дека држачот за четка за заби овозможува соодветен проток на воздух. Лесен За Инсталирање : комплетот за дозер за автоматска паста за заби во бањата е составен однапред. Само исчистете го ѕидот, залепете го силното беспрекорно лепило на ѕидот и добро сте да одите. Ве молиме инсталирајте го држачот за четка за заби на мазни керамички плочки, дрвени ѕидови, мазен мермер, мазно стакло, матирано стакло, мазен метал и други површини. Мултифункционален држач За Четки за Заби : со дополнителен простор за складирање, лепливата четка за заби и држачот за паста за заби може да бидат фантастичен начин да се организираат предмети како жилети, чешли, паста за заби, конец, тампони и сапун за раце и држи сѐ надвор од мијалникот во бањата. Дозери За Паста За заби : држачот за четка за заби монтиран на ѕид доаѓа со вградени диспензери за паста за заби, што ќе му помогне на вашето малечко да исцеди соодветна количина паста за заби.