Организатор на практични фиоки на Anncus, лажица за прибор за јадење за завршување на кутијата за складирање, организатор за кујнски кујнски садови, организатор на до?
  • Неодамнешно

Организатор на практични фиоки на Anncus, лажица за прибор за јадење за завршување на кутијата за складирање, организатор за кујнски

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Боја : Јасна Број на модел : HL448. Оптоварување : 10 кг. Користете : прибор за маса. Карактеристики : опремени. Број на модел : HL448. Оптоварување : 10 кг. Користете : прибор за маса. Карактеристики : опремени. Предмет : Кутија за складирање на кујната, шминка Органиер, држач за кармин : ПластичнаКолор : белци : како што е прикажано сликата : Ве молиме, дозволете отстапувања од 1-2 см поради рачното мерење. Ви благодариме за разбирањето.Ali Express поддржува Visa, Boleto, Master Card, Maestro Debit Card, Western Union, Web Money, Qiwi и Transfer Transfer преку банките. царински должности.Ако сакате да ја добиете предметот побрзо, ве молиме контактирајте не за да платиме дополнителен товар, можеме да ви го понудиме следново побрзи и поевтини начини на испорака : UPS, DHL, Fed Ex, TNT, DEPX, EMS.Via Овие начини, на овие начини, на овие начини, на овие начини, на овие начини, овие начини, овие начини, овие начини, овие начини, овие начини, овие начини, овие начини, овие начини, овие начини, Може да ја добиете предметот во рок од околу 5-10 работни дена.

29.5*28.8*9cm:
Lattice quantity:
5
Technics:
Glossy
Product:
Makeup Organizer
Style:
Europe
Material:
Plastic
Shape:
Rectangle
Type:
Storage Boxes & Bins
Product:
Storage Box
Style:
Modern
Use:
Storage
Color:
Clear
Item:
Makeup Organizer
Service:
If it is damaged,support refund or re-send