Zerodeko Home Decor Decor Home Decor Decor Home Decor Decor 4 Пакет симпатична сапуница за сапун за пластично заводнување држач за сапун за туш, цртан филм за туширање, виси бања сапун сапун л?
  • Неодамнешно

Zerodeko Home Decor Decor Home Decor Decor Home Decor Decor 4 Пакет симпатична сапуница за сапун за пластично заводнување држач

DEN 175.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Додека користите во кујна или мијалник, можете да ставите сунѓер и виси сад, итн Може да се користи како прекрасен подарок за вашите пријатели, семејства и работници, симпатична сапун сапун, тие ќе го сакаат тоа. Нема дупки, отстранливи, еднократно и не дозволувајте лесно да се отстранат без да оставите ознаки или лепливи остатоци. Сапунот сапун е направен од врвен материјал, само-лепило дизајн, здрав и добро конструиран. Одлично за кујна, бања или дополнително складирање каде и да ви треба. Додека користите во кујна или мијалник, можете да ставите сунѓер и виси сад, итн. Може да се користи како прекрасен подарок за вашите пријатели, семејства и работници, симпатична сапун сапун, тие ќе го сакаат тоа. Нема дупки, отстранливи, еднократно и не дозволувајте лесно да се отстранат без да оставите ознаки или лепливи остатоци. Сапунот сапун е направен од врвен материјал, само-лепило дизајн, здрав и добро конструиран.