Држач за сапун од силиконски сапун Kukifun 2 парчиња, црни сапуни за сапун за мијалници за кујна за бања, сапун за сапун за сапун, лесен чистење на само-исцедување на вод?
  • Неодамнешно

Држач за сапун од силиконски сапун Kukifun 2 парчиња, црни сапуни за сапун за мијалници за кујна за бања, сапун за сапун за сапун, лесен

DEN 127.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Направено од висококвалитетен силика гел, има добра мека текстура, не се плаши од паѓање, не е лесно да се деформира, нема да пукне, да се излупи или да стане кршлив и е многу издржлив Сапунот за сапун е дизајниран со само-исцрпувачки наклонет мијалник, кој има добра функција за дренажа. Сопатот нема да се натопи во вода, што може да го спречи сапунот да се топи и да го продолжи неговиот животен век. Лесно за чистење, лесно е да се исчисти со малку вода или мала влажна крпа. После чистење, може да се исуши природно откако ќе се постави вертикално некое време. 【Она што го добивате】 Пакетот на производи содржи 2 црни силиконски сапуни сапуни, големина : 4. Ве молиме, обрнете внимание на големината пред да нарачате за да се осигурате дека ова силиконски сапун сапун е погоден за вашиот мијалник за кујна или бањата за бања. 【Материјал】 сапунот сапун е изработено од висококвалитетен силициум гел од храна, без БПА, скоро без мирис, и нема да пукне, излупи или да стане кршлива. Добра текстура, удобна и мека за допир. Не се плаши од паѓање, не е лесен за деформирање, многу издржлив. Стил и боја може да одговараат на кој било стил на домот. 【Дизајн】 Облик на чешел, надземна структура, лесен за одвод, сапун не е лесно да се стопи. Добра функција за одводнување. Сапунот наскоро ќе се исуши, што може да го спречи сапунот да се топи и да го продолжи неговиот животен век. 【Лесен за чистење】 Нашиот дизајн на држачот на сапун е едноставен, убав и многу практичен. Лесно е да се исчисти, лесно е да се исчисти со малку вода или мала влажна крпа. Ако не сакате да го измиете со рака, можете Исто така, ставете го во машината за миење садови. Воопшто нема проблем. 【Повеќенаменски】 сапуни сапуни може да Клип за коса, обетки и други мали артикли. И се користи за да се постави сунѓер за миење садови, топка за чистење, итн. 【Она што го добивате】 Пакетот на производи содржи 2 црни силиконски сапуни сапуни, големина : 4. Ве молиме, обрнете внимание на големината пред да нарачате за да се осигурате дека ова силиконски сапун сапун е погоден за вашиот мијалник за кујна или бањата за бања.