LXDZXY Пешкир Шини, Брзо Сушење Адхезија Лесно Да Се Вклопат Бања Пешкир Лесно Простор Алуминиум Црна Боја Двослоен Мулти-Бар Со Платформа За Складирање Мултифункцио?
  • Неодамнешно

LXDZXY Пешкир Шини, Брзо Сушење Адхезија Лесно Да Се Вклопат Бања Пешкир Лесно Простор Алуминиум Црна Боја Двослоен Мулти-Бар Со

DEN 1024.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Има Широк Спектар На Апликации и Е Многу Погоден за Бањи, Тоалети, Спални соби или Каде било Во Семејството, Хотели и Канцеларии На кои им Е Потребна Решетка за Крпи Моден Дизајн, Едноставна Мода, Дарежлива и Елегантна, Погодна за Сите Стилови На Декорација и Го Подобрува Квалитетот на Животот. Мултифункционално Складирање, Силно Носење, Не Само што Може Да Складира И Суши Крпи, Туку И Да Додаде Модерно Чувство во Вашата Бања. Здрави И Еколошки Материјали, Извонредна Изработка, Отпорна на Влага и Отпорна на Влага, Ќе Трае Вечно, Дури И во Влажни Средини. Категорија на производи : Решетка За Крпи За Бања; Материјал : Простор Алуминиум; Површинска Обработка : Црна Боја; Метод На Инсталација : Перфорирана Инсталација Или Инсталација Без Нокти (Не Вклучувајќи Лепак Без Нокти);. Има Широк Спектар На Апликации и Е Многу Погоден за Бањи, Тоалети, Спални соби или Каде било Во Семејството, Хотели и Канцеларии На кои им Е Потребна Решетка за Крпи. Моден Дизајн, Едноставна Мода, Дарежлива и Елегантна, Погодна за Сите Стилови На Декорација и Го Подобрува Квалитетот на Животот. Мултифункционално Складирање, Силно Носење, Не Само што Може Да Складира И Суши Крпи, Туку И Да Додаде Модерно Чувство во Вашата Бања. Здрави И Еколошки Материјали, Извонредна Изработка, Отпорна на Влага и Отпорна на Влага, Ќе Трае Вечно, Дури И во Влажни Средини. Категорија на производи : Решетка За Крпи За Бања; Материјал : Простор Алуминиум; Површинска Обработка : Црна Боја; Метод На Инсталација : Перфорирана Инсталација Или Инсталација Без Нокти (Не Вклучувајќи Лепак Без Нокти);. Категорија на производи : Решетка За Крпи За Бања;Материјал : Простор Алуминиум;Површинска Обработка : Црна Боја;Метод На Инсталација : Перфорирана Инсталација Или Инсталација Без Нокти (Не Е Вклучен Лепак Без Нокти);Спецификација : Двоен Слој, Со Платформа За Складирање;Должина : 40см, 50см, 60см;Зошто Да Ја Изберете Нашата Решетка за Крпи?Разумно Растојание На Ѕидот, Крпите Не Се Лесни За Лепење На Ѕидот, Крпите Кои Се Поинтимни од Вашиот Љубовник, Одбиваат да Висат на Ѕидот.

Double Layer, with Storage Platform;:
Length:
40Cm, 50Cm, 60Cm;
Why Choose Our Towel Rack?:
Reasonable Wall Distance, Towels Are Not Easy to Stick to the Wall, Towels That Are More Intimate Than Your Lover, Refuse to Hang on the Wall.:
Creative Appearance Design, Elegant and Concise Shape, Fresh Color. Simple Design and Streamlined Appearance Will Become the Highlight of Your Home Decoration.:
Please Note:
Please Allow Slight Deviation in Manual Measurement Data.:
Due to the Difference in Monitor Display, the Actual Color May Be Slightly Different from the Image.:
This Product Contains:
Towel Rack*1. Punch Mounting Accessory Kit*1. (Does Not Include Nail-Free Glue)