Кабилок Ѕид Монтирање Ѕид Четка За Заби Држач За Паста За Заби Диспензерот Четка За Заби Чаша За Чување Организатор За Мали Тоалетни Предмети Електрична Четка За З?
  • Неодамнешно

Кабилок Ѕид Монтирање Ѕид Четка За Заби Држач За Паста За Заби Диспензерот Четка За Заби Чаша За Чување Организатор За Мали Тоалетни Предмети

DEN 176.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

бања четка за заби кади доаѓа со едноставен дизајн на изглед, кој е погоден за вашиот модерен домашен декор Самолеплив дизајн, не е потребен удар. Многу лесен за инсталирање без никакво оштетување на вашиот ѕид. Карактеристики на компактната големина, без да заземате премногу простор. Полицата за складирање е изработена од материјал, кој е издржлив и практичен за долготрајна употреба. Мултифункционален дизајн, може да се користи за чување на четка за заби, паста за заби или други производи за лична нега. бања четка за заби кади доаѓа со едноставен дизајн на изглед, кој е погоден за вашиот модерен домашен декор. Самолеплив дизајн, не е потребен удар. Многу лесен за инсталирање без никакво оштетување на вашиот ѕид. Карактеристики на компактната големина, без да заземате премногу простор. Полицата за складирање е изработена од материјал, кој е издржлив и практичен за долготрајна употреба. Мултифункционален дизајн, може да се користи за чување на четка за заби, паста за заби или други производи за лична нега. Опис Оваа ставка е домашна четка за заби кофа за чување паста за заби. Лесен за инсталирање, едноставен дизајн на структурата. Изработени од врвен материјал, целосно искористете го внатрешниот простор, направете ја вашата бања попространа и уредна. Мултифункционален дизајн, може да се користи за чување на четка за заби, паста за заби или други производи за лична нега.