Јардве 2 парчиња Држач За Четки За Заби Облека Висечки Држач За Држач За Бања Организатор На Маса За Бања Држач За Четки За Заби Монтиран На Ѕид Држач За Бели Клучни ?
  • Неодамнешно

Јардве 2 парчиња Држач За Четки За Заби Облека Висечки Држач За Држач За Бања Организатор На Маса За Бања Држач За Четки За Заби Монтиран На Ѕид

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Закачалка за Туширање : држачот за Самолеплива четка за заби е лесен за инсталирање, самолеплив, без дупчење Организатор На Четка За Заби. Четка За Заби Ѕидна Кука : методот на инсталација е едноставен и нема да ви одземе премногу време. Кука за складирање на ѕид : четките за заби се ставаат на полицата, покрај тоа што се сушат побрзо, исто така можат да се одржуваат чисти. Организатор на четка За заби : одличната изработка на нашиот производ ќе ви донесе добро искуство со користење. Држач За четка За заби : Секој држач може да складира 3 четки за заби, тие ќе бидат вашата практична алатка за бања. Пакетот Вклучува 2 носители На четки За Заби Карактеристики-Големина : 13,40Х4, 00Х2, 00см/5, 27Х1, 57Х0, 79 инчен држач за четки за заби. - Материјал : АБС приклучок ѕид носителот. - Држачот за четки за заби монтиран на ѕид со капак ги одржува четките за заби чисти и уредни држачи за приклучок за ѕидот. - Таа е направена од издржливи материјали и може да биде за време ѕид монтирани куки. - Може да биде Во Бања, туш, изложбен салон, кујна, Р., кампер, Приколка и Така натаму Држач за Четка за Заби.