Анти-лизгачки дно четка за заби за заби држач за паста за заби, лесно чистење, организатор за паста за заби за заби со 2 прилагодливи делители за семејство и деца чет?
  • Неодамнешно

Анти-лизгачки дно четка за заби за заби држач за паста за заби, лесно чистење, организатор за паста за заби за заби со 2 прилагодливи делители

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Материјали : ПС-пластика за храна ПП, БПА бесплатно Нема потреба да го инсталирате овој држач за четки за заби. Сето тоа е преиспитано, можете да го користите директно со тоа што ќе го ставите на мијалникот на вашата бања или countertop. Има 5 слотови за да ја направите четката за заби, паста за заби, брич на бричење и поорганизиран. Прилично може да се одржи. Овој држач за четки за заби има 2 делители за да го оддели садот во неколку делови, може да ги задржи електричните четки за заби уредно складирани и одделени. Поголемите прегради обезбедуваат дополнителен простор за складирање за паста за заби, стоматолошки алатки, ротирачки четки за заби или забен конец. Држачот на четката за заби е одвојлив што можете лесно да го искористите и да го вклучите за чистење - само извадете го дното парче и исплакнете. Исто така, има дупка за одвод на дното, што го олеснува брзо да се исуши четката за заби. Овој кади за четки за заби има тенок профил и база против лизгање, дизајнирана да биде поставена во мал простор на суета, countertop или полица. Елегантен изглед идеален за кој било стил на бањата. Сè е во ред, вклучувајќи електрични четки за заби, цевки за паста за заби, лопати од жилет, бричење и многу повеќе.