Cedilis 4 пакет туш кади полица, лепило организатор за полици за туширање за бања, организатор на држач за пластичен шампон, монтиран за дупчење, одлично за кујна за бањ?
  • Неодамнешно

Cedilis 4 пакет туш кади полица, лепило организатор за полици за туширање за бања, организатор на држач за пластичен шампон, монтиран

DEN 384.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пакет : 4 пакувачки лепило туш кади Капацитет на тежина : до 4,4lb.4 H ''*4 W '‘, голем капацитет за складирање за организирање на вашите предмети. Исчистете го wallидот. Излупете го филмот Заштитете. Притиснете ја налепницата за лепило, оставете ја да се придржува до 24 часа. Ставете го кади за туширање. Вклучете 4 пакувања за туширање со 4 силни налепници за лепила, без дупчење и оштетување на идот. Големината е 10.4 ''*4 '', може да има многу работи, на дофат, може да се користи во бања, просторија за перење, спална соба и многу повеќе. Метод на инсталација : Излупете го филмот за заштита и лепило, притиснете цврсто за да се придржувате и да го лекувате на wallидот 24 часа пред да го поставите кади за туширање. Ве молиме, придржувајте се до мазниот и чист wallид. Шупниот дизајн на дното ги задржува предметите суви и чисти. Држачите за шампон поставени на wallидот го зачуваат ограничениот контра простор и можат да ги задржат вашите сапуни, шампони, четки, балсам, миење на телото, бања со меурчиња и многу повеќе. Тие се многу привлечни и модерен изглед, едноставен геометриски дизајн со бела завршница, со што wallидот е поставен на полиците за туширање совршено со вашата соба, создавајќи релаксирана атмосфера за тоа што се работи за сите работи. Лесно за инсталирање, цврсто се држи до wallидот, совршена големина за шишиња со балсам, лименки или средства за чистење кујна. Еко-пријателска пластична конструкција за да се обезбеди квалитет и долговечност. Вклучете 4 пакувања за туширање со 4 силни налепници за лепила, без дупчење и оштетување на идот. Големината е 10.4 ''*4 '', може да има многу работи, на дофат, може да се користи во бања, просторија за перење, спална соба и многу повеќе.