Бесконтактен диспензер За Сапун Паметна Машина За Перење Раце Автоматски Диспензер За Сапун Од Пена Без Раце Ѕидна Плоча Против истекување автоматски диспензер З?
  • Неодамнешно

Бесконтактен диспензер За Сапун Паметна Машина За Перење Раце Автоматски Диспензер За Сапун Од Пена Без Раце Ѕидна Плоча Против истекување

DEN 544.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Со прецизно инфрацрвено движење и пир сензор, само ставете ја раката под сензорот, тој автоматски ќе ја открие вашата рака и ќе испушти течен сапун за само 0,1 секунда, Без допир, нема потреба да притискате како традиционален диспензер,поудобен и здрав за употреба Услуга по продажбата : Ако наидете на какви било проблеми за време на процесот на нарачување или примање, слободно контактирајте не, ние ќе ви ја обезбедиме најдобрата услуга. Капакот е едноставен и лесен за отстранување, а чистењето на кутијата е брзо и лесно. Технологија на паметен Инфрацрвен Сензор : овој автоматски диспензер за сапун се одликува со паметен инфрацрвен сензор за движење, кој ви овозможува санитарно, без допир и лесно за употреба искуство. Видлив И Хуманизациски Дизајн, диспензер За Сапун Со Сензор со видлив прозорец напред што покажува Нивоа На Течност, можете навреме да додадете средство за дезинфекција на рацете. Со прецизно инфрацрвено движење и пир сензор, само ставете ја раката под сензорот, тој автоматски ќе ја открие вашата рака и ќе испушти течен сапун за само 0,1 секунда, Без допир, нема потреба да притискате како традиционален диспензер,поудобен и здрав за употреба. Услуга по продажбата : Ако наидете на какви било проблеми за време на процесот на нарачување или примање, слободно контактирајте не, ние ќе ви ја обезбедиме најдобрата услуга. Капакот е едноставен и лесен за отстранување, а чистењето на кутијата е брзо и лесно.