Кампување Национален стил Преклопување на тоалетот на тоалетна хартија, држач за преносно патување со салфетка, јамка на отворено за складирање, издржлива полица ?
  • Неодамнешно

Кампување Национален стил Преклопување на тоалетот на тоалетна хартија, држач за преносно патување со салфетка, јамка на отворено за

DEN 2.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Отворениот тип лесно може да ја замени празната кутија за ткиво Само подигнете го капакот и ставете нова кутија за ткиво под него. Многу погодна за домашна маса за кафе, маса покрај креветот, countertop, маса за облекување, биро; Се користи во кујна, спална соба, дневна соба, семејна соба, занаетчиска соба, бања. Направено од висококвалитетен полиестерски материјал, издржлив. Може да складира влажни марамчиња, да ги одржува чисти и суви и да настапи добро во реална употреба. Централните и страничните куки можат лесно да ја поврзат оваа кутија со вашата облека, влечење или други места за да ја обезбедат за време на кампување или други активности на отворено. Едноставно совпаѓање на бојата, лесен за носење, компактен и убав. Обезбедува посветена локација за контакт со една рака со хартиени крпи, што е лесно да се пополни и чисти. Отворениот тип лесно може да ја замени празната кутија за ткиво. Само подигнете го капакот и ставете нова кутија за ткиво под него. Многу погодна за домашна маса за кафе, маса покрај креветот, countertop, маса за облекување, биро; Се користи во кујна, спална соба, дневна соба, семејна соба, занаетчиска соба, бања. Направено од висококвалитетен полиестерски материјал, издржлив. Може да складира влажни марамчиња, да ги одржува чисти и суви и да настапи добро во реална употреба. Централните и страничните куки можат лесно да ја поврзат оваа кутија со вашата облека, влечење или други места за да ја обезбедат за време на кампување или други активности на отворено.

Material:
Polyester
Diameter:
about 14.5 cm/5.71 inches
If you have any problems with the product you received, please contact us and we will try our best to solve the problem until you are satisfied. :