Ангоил Чаша За Пијалоци И Држач За Капаци За Работна Површина 4 Оддел, Црна Шолја За Кафе И Држач За Организатор За Складирање Капаци За Кафе Млечна Продавница За Ча?
  • Неодамнешно

Ангоил Чаша За Пијалоци И Држач За Капаци За Работна Површина 4 Оддел, Црна Шолја За Кафе И Држач За Организатор За Складирање Капаци

DEN 811.04

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

пп ●Чаша за пијалоци И Организатор На Капаци Q : Наредете 20 чаши по дел на оваа специјално дизајнирана чаша и држач за капаци. Може да собере до 80 чаши одеднаш, заменете ги капаците за чаши каде што е потребно, одлични за топли или ладни чаши 10oz, 12oz или 16oz. €4 прегради : Вертикален организатор карактеристики 4 прегради за чаши за пијалоци за кафе, чај, вода, топло чоколадо, сода, леден чај и многу повеќе - куп чаши и капаци или само сите чаши колку што е потребно - користете внатре или надвор. ●Совршен За Дома, Канцеларија Или Ресторан : ги прави областите за услуги за кафе и чај лесни за организирање во лоби во хотели, области за услуги за појадок во мотели, дома на вашиот кујнски шалтер, на работа, во ресторан - решението за организатор на заштеда на простор ги одржува зачините организирани. ●Разноврсен Организатор● : организаторот Со Повеќе оддели помага да се чуваат лабави зачини, пакети со кечап и сенф, штипки за хартија, држачи за палецот, гумени ленти и се што треба да се организира на нивно место додека не сте подготвени да ги користите. ●Лесен И Издржлив Q : Издржливи конструкции И лесен за сместување на совршено место на работен шалтер, кујнски шалтер, маса или биро - може да издржи секојдневно користење на вработените во канцеларијата, персоналот, патроните на хотелите и многу повеќе. Голема големина : погоден за шолја за кафе, чаша за пиење и чаша за млеко со дијаметар помал од 4. Дебел и издржлив изглед 2. Совршена решетка за складирање : лесно можете да ставите хартиени чаши или пп чаши во оваа решетка за складирање.