Алипис Памук Круг Носителот 5 парчиња Смола Памук Држач Диспензерот Памук Брис Кутија За Складирање Со Капаци Смола Тегла Кутија Топки Кутија Памук Ноктите Склади?
  • Неодамнешно

Алипис Памук Круг Носителот 5 парчиња Смола Памук Држач Диспензерот Памук Брис Кутија За Складирање Со Капаци Смола Тегла Кутија Топки Кутија

DEN 1153.44

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

смола ОРГАНИЗАТОР НА ПАМУК : Изработен од убав материјал, издржлив и безбеден за употреба. Може добро да ја организира уметноста на ноктите отстранувајќи ги памучните влошки. СКЛАДИРАЊЕ НА ПАМУК : Нанесете на дневната соба, спалната соба, хотелот, канцеларијата, направете го вашиот простор за живеење поконцизен. СЛУЧАЈ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА БРИС : со фината изработка и премиум материјал, може да се користи долго време. КУТИЈА ЗА ПАМУК : може да ги исчисти вашите памучни влошки за уметност на ноктите, лажни нокти и да ги зачува вашите негувани накит. КОНТЕЈНЕРСКИ КАНИСТЕР со КАПАК : Погоден За чување памучни влошки, трепки, мал накит, лепенка за нокти, козметика, мали алати, резервни делови итн. ОРГАНИЗАТОР НА ПАМУК : Изработен од убав материјал, издржлив и безбеден за употреба. Може добро да ја организира уметноста на ноктите отстранувајќи ги памучните влошки. СКЛАДИРАЊЕ НА ПАМУК : Нанесете на дневната соба, спалната соба, хотелот, канцеларијата, направете го вашиот простор за живеење поконцизен. СЛУЧАЈ ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА БРИС : со фината изработка и премиум материјал, може да се користи долго време. КУТИЈА ЗА ПАМУК : може да ги исчисти вашите памучни влошки за уметност на ноктите, лажни нокти и да ги зачува вашите негувани накит. КОНТЕЈНЕРСКИ КАНИСТЕР со КАПАК : Погоден За чување памучни влошки, трепки, мал накит, лепенка за нокти, козметика, мали алати, резервни делови итн. Пакет Листа 5 х Памучни влошки Карактеристики на кутијата-Изработени од убав материјал, издржлив и безбеден за употреба.