Хима Комплет Додатоци За Бања, Држач За Четки За Заби, Декор За Бања Во Фарма, 4 Парчиња Смола За Подароци, Потреби За Стан,Содржат Чаша За Четки За Заби, Дозер За Сапу?
  • Неодамнешно

Хима Комплет Додатоци За Бања, Држач За Четки За Заби, Декор За Бања Во Фарма, 4 Парчиња Смола За Подароци, Потреби За Стан,Содржат Чаша За

DEN 511.84

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Едноставно И Модно : неговите комплети за бања се модна изјава,го прифаќа најновиот модерен стил на боја во светот Комплет Луксузни Додатоци За Бања : Идеална декорација одговара на различни стилови, индустриски стил, западен декор, морден стил, современ декор, украс на земја. Изграден Да Трае : првенствено користевме смола за да ја изработиме колекцијата,Така што гарантирано ви е комплет за капење кој ќе остане во одлична состојба. Практично За Употреба : составен од разни додатоци со повеќе функции и лесен за користење,Наполнете го лосионот,чувајте ги вашите работи, а целокупната шема на бои ја прави вашата бања да изгледа убаво. Хима обезбедува 100% гаранција за квалитет на производот.Ако имате било какви прашања во врска со бања додатоци во собата, ве молиме не двоумете се да не контактирате. Сите ваши прашања ќе бидат одговорени во рок од 12 часа.