innewgogo Коњ 2 Пакет Памук Држач За Топка Организатор Диспензерот Пластични Стаклени Контејнери Со Капаци Јасни Пластични Тегли За Складирање Организатори На Бања Ко?
  • Неодамнешно

innewgogo Коњ 2 Пакет Памук Држач За Топка Организатор Диспензерот Пластични Стаклени Контејнери Со Капаци Јасни Пластични Тегли За Складирање

DEN 0.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

●Материјал}овој држач за памучни топчиња е изработен од пластична ПС, проѕирен пластичен материјал со директна шема на прскање, отпорен е на прашина, водоотпорен, издржлив и не е лесен за кршење Капаците 100% одговараат на теглите за да се чуваат од прашина и лесно се отвораат и затвораат. €Идеална Големина Овие Диспензери За Држачи Од 10,5(Ж) х 7(Г) см / 4,13(Ж) х 2,75(Г) Инчи Се совршени организатори за мали предмети, прилично лесни за чување и вадење, како што се памук, избор на конец, тампон, соли за капење, лента за вратоврска за коса, четка за шминка, јајце за убавина, четка за лице, боички, бонбони, пенкала, клип, итн. ●Чувајте Го Организиран Оваа Пластична Тегли помогне да се задржи суета убаво, сува и чиста од бања влажност и да ја задржите работите организирани. Може да преземе одговорност за вашиот сопствен простор и да продолжи да ги следи сите ваши работи.Ова не само што ви помага лесно да ги лоцирате предметите, туку ги одржува чисти и санитарни. €Домашен Декор Овие Јасни Тегли За Организатори На Бања се добри декор елементи на додатоци комплети за повеќето домашни украси, како што се материјали за тоалет, додатоци за бања, организирање суета, полица, спална соба, исто така совршени за кујна или канцеларија. Тоа е совршен додаток на постојниот декор. `+Топла Услуга Ако добиете скршен производ Или недостаток на додатоци, или какво било незадоволство, слободно контактирајте не, ние ќе ви одговориме во рок од 24 часа и ќе ви обезбедиме задоволително решение. ●Материјал}овој држач за памучни топчиња е изработен од пластична ПС, проѕирен пластичен материјал со директна шема на прскање, отпорен е на прашина, водоотпорен, издржлив и не е лесен за кршење. Капаците 100% одговараат на теглите за да се чуваат од прашина и лесно се отвораат и затвораат. €Идеална Големина Овие Диспензери За Држачи Од 10,5(Ж) х 7(Г) см / 4,13(Ж) х 2,75(Г) Инчи Се совршени организатори за мали предмети, прилично лесни за чување и вадење, како што се памук, избор на конец, тампон, соли за капење, лента за вратоврска за коса, четка за шминка, јајце за убавина, четка за лице, боички, бонбони, пенкала, клип, итн.