ПОКРЕАЦИЈА 3 Ниво Над Решетката За Складирање Тоалет, Модерна Над Полици За Комода Стоечки Полици Единици За Заштеда На Простор Во Бањата Организатор На Подни Поли?
  • Неодамнешно

ПОКРЕАЦИЈА 3 Ниво Над Решетката За Складирање Тоалет, Модерна Над Полици За Комода Стоечки Полици Единици За Заштеда На Простор Во Бањата Организатор

DEN 860.64

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

銆?- Отворените Полици ги Надминуваат Вашите Важни Производи на ниво на очите Со Овој Штедач На Тоалет Ова Современо Складирање На Бања Користи Отворени Полици за Да Можете Да Ги Проверите Вашите Резерви со Еден Поглед. Плима Апликација Разноврсни Полици за крпи за бања, тоалети, тоалетна хартија, списанија, шампон, сапун, свеќи, детергент за перење, средства за чистење, железо, преклопени постелнина, растенија, книги и многу повеќе.Заштеда на простор за секоја просторија, Создава простор за складирање бањи, хаки за складирање на простории за перење, плакар, спална соба, потрошен простор за живеење. Краси да се соберат И Да Се Обезбедат сите додатоци За Инсталација со детални упатства, лесни за склопување.Потребни се само неколку чекори за склопување пред употреба.Брзото расклопување ви овозможува да ја зачувате оваа пренослива полица и лесно може да ја пронајдете нејзината позиција кога се движите или се иселувате. Тврд И издржлив Дизајн銆?- Тоалетната полица е изработена од Железо, кое е обложено со прав. Рамката е антикорозивна и ќе понуди долгогодишна употреба,ќе ви донесе долготрајно користење на задоволство, обезбедува преку тоалетни полици и складирање за сите ваши најважни работи за капење. Вовед : Еве ја Нашата Решетка за Тоалетна Бања со 3 Нивоа. Производот има три полици и може да има повеќе простори за чување крпи и тоалети.