Виорирани столици за туширање и клупи за внатре, дрво седиште столче од одмор на столицата за бричење столче за складирање на столче за шампон пешкир, работи во бањ?
  • Неодамнешно

Виорирани столици за туширање и клупи за внатре, дрво седиште столче од одмор на столицата за бричење столче за складирање на столче

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Цврста стабилна】 Цврста конструкција на бамбус ја прави оваа клупа за бања во можност да издржи повторна употреба на туш и обезбедува дополнителна стабилност додека е во употреба Willе поддржи до 250 фунти. 【Користено во повеќекратна прилика】 Овој елегантен дизајн и мазна завршна столица може да се користи во бањата, дневната соба, спалната соба, итн. 【Исклучителна изработка - Тиково дрво од клупа за туширање има заоблени рабови и мазна површина за да се спречи гребење на кожата, а површината на клупата се третира со водоотпорна обвивка. Вградените лекови ја олеснуваат дренажата и вентилацијата. 【2-ниво клупа за туширање】 клупа за туширање со полица за складирање од 2 нивоа, може да има најразлични работи за бања. Широкото седиште обезбедува многу простор за капење или бричење на нозете. 【Лесно за склопување】 Кади за туш бамбус е лесен за склопување, здрав и издржлив, изгледа одлично во бањата. Доаѓа со сите делови и алатка неопходна за склопување, трае помалку од 10 минути. Бамбус седиште за столче за клупи за туширање со полици водоотпорен дрвен бања бања за складирање на бања, не лизгање, затворено на отворено : 1. Направено од сосема нов и квалитетен бамбус, еколошки и трајно. Лесно и погодно е да го земете и да го ставите на кое било место. Оваа аголна столица има два слоја, може да работи како столче каде што можете да седите, но во меѓувреме може да складира и крпи или влечки.

Condition:
100% Brand New
Material:
Bamboo
Color:
Natural Color
Size:
Approx. 47.3*26*44.5 cm
Weight:
Approx. 3.5kg
Package list:
1 * bamboo shower bench :
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :