ДМУНИЗ Лавици За Крпи Решетка За Крпи Решетка За Пешкири Двојни Шипки Закачалка За Крпи Држач За Крпи За Бања Железнички Ѕид Виси Нерѓосувачки Челик Бања Кујна Скл?
  • Неодамнешно

ДМУНИЗ Лавици За Крпи Решетка За Крпи Решетка За Пешкири Двојни Шипки Закачалка За Крпи Држач За Крпи За Бања Железнички Ѕид Виси Нерѓосувачки

DEN 2.33

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Мултифункционалната Решетка За Крпи Може Да Заштеди Простор И Да Собира Работи EffectivelyIt Може Да Биде Вашиот Добар Помошник На Бања Кујна Бања Закачалка Дневна Соба Спална Соба Дом Рекреативно Возило.И, Исто така, Првиот Избор за Секое Семејство !. Материјал од Нерѓосувачки Челик : Шипката За Крпи Изработена од Нерѓосувачки Челик и Четкана Завршница. Модерен Дизајн И Висока Јачина : Модерен Дизајн ! Неговиот Модерен Дизајн и Функционална Funcетика ќе И Дадат Беспрекорна Завршница на Вашата Бања.Поддршка со висока Јачина, Максимална Носивост 5 Кг, Погодно за Употреба.Ве Молиме Почекајте 24 Часа Пред Да Ставите Нешто. Ве молиме Залепете Го На Мазна И Сува Површина како Што Се Плочка,Мермер,Стакло,Површина Од Дрво,Метална Површина Итн., Потоа Притиснете Неколку Секунди. Нема Инсталација За Дупчење.Можете Да Користите Лепак за Вметнување,Без Потреба Од Дупчење. Мултифункционалната Решетка За Крпи Може Да Заштеди Простор И Да Собира Работи Effectively.It Може Да Биде Вашиот Добар Помошник На Бања Кујна Бања Закачалка Дневна Соба Спална Соба Дом Рекреативно Возило.И, Исто така, Првиот Избор за Секое Семејство !. Материјал од Нерѓосувачки Челик : Шипката За Крпи Изработена од Нерѓосувачки Челик и Четкана Завршница. Модерен Дизајн И Висока Јачина : Модерен Дизајн ! Неговиот Модерен Дизајн и Функционална Funcетика ќе И Дадат Беспрекорна Завршница на Вашата Бања.