Зеродеко 4 Парчиња Кола Млеко Чаша Чај Чинија Додаток Послужавник За Чаши За Чаши За Чаши За Носење Садови За Чаши За Чување Пиво Гајба За Повеќекратна Употреба Нос?
  • Неодамнешно

Зеродеко 4 Парчиња Кола Млеко Чаша Чај Чинија Додаток Послужавник За Чаши За Чаши За Чаши За Носење Садови За Чаши За Чување Пиво Гајба За

DEN 1.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пластика Носител На чаша за носач : Произведен со врвен полиетиленски пенлив памучен материјал, тој е безбеден и здрав за употреба. Држач За чаши со повеќе Дупки : - Засиленото и подебело дно обезбедува цврстина и им овозможува на вашите чаши да седат добро и да не се превртуваат додека држачот за стакло се транспортира или ракува. Носач за топла И Ладна Чаша : плехот за пијалоци има повеќе прегради што можат да соберат до осум чаши пијалоци. Држач за чаши За Испорака : држачот за чаши од пена може ефикасно да спречи истекување на пијалоци, неговите лесни топли пијалоци, ладен пијалок. Држачи За Чаши Од Пена : Без разлика дали станува збор за канцелариски работи за кафе, испораки на храна или нарачки за пијалоци, можете да се осигурате дека вашите работници, клиенти, па дури и пријатели ќе бидат импресионирани од квалитетот и дизајнот на нашиот носач за пијалоци со рачка. Пакетот Вклучува 4 х Чаша Носач Коцки (8-дупка) Карактеристики-Материјал : полиетилен пена памук за еднократна употреба држачи за чаши за носење-Едноставен изглед И добра изработка ја обезбедуваат неговата популарност и практичност, а го сакаат купувачите држач за чаши за еднократна употреба. - Сите пијалоци можете безбедно да ги чувате во овој послужавник, каде што ќе биде безбеден до пристигнувањето послужавник за носач на пијалоци. - Ова е многу удобна и практична мала алатка која може да се примени во вашиот секојдневен живот добро послужавник за шише за носење.