Дозер За Паста За ЗАБИ DOITOOL 2 парчиња Држач За Шишиња За Шампон Кука Диспензерот За Пумпа За Шишиња Држач За Кука За Шишиња За Туширање Решетка За Бања Закачалка За Ѕ?
  • Неодамнешно

Дозер За Паста За ЗАБИ DOITOOL 2 парчиња Држач За Шишиња За Шампон Кука Диспензерот За Пумпа За Шишиња Држач За Кука За Шишиња За Туширање Решетка

DEN 147.20

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Издржливиот и отпорен на влага дизајн е креативен и практичен Не го оштетувајте вашиот ѕид. Погоден за висечки шампон, шише за миење раце, суштина за чистење, шише со гел за туширање итн. Ѕид монтирани лепило за силна стабилност, и тоа е лесно да се инсталира. Заштеда на простор и одржување на вашите статии во ред. Совршен за употреба во бања, итн. Лесна инсталација, без дупчење, без оштетување. Издржливиот и отпорен на влага дизајн е креативен и практичен. Не го оштетувајте вашиот ѕид. Погоден за висечки шампон, шише за миење раце, суштина за чистење, шише со гел за туширање итн. Ѕид монтирани лепило за силна стабилност, и тоа е лесно да се инсталира. Заштеда на простор и одржување на вашите статии во ред. Совршен за употреба во бања, итн. Лесна инсталација, без дупчење, без оштетување. Опис Држач За Дезинфекција На Раце Монтиран Од Нерѓосувачки Челик Висечка Решетка Полица За Шампон За Кујна Бања Карактеристики-Материјал : нерѓосувачки челик.