Пешкир за плажа Пешкири За Плажа Преголеми 75 х35 Екстра Големи Крпи За Плажа Од Микрофибер За Возрасни Основни Работи За Одмор Додатоци За Плажа За Патување Задолжи?
  • Неодамнешно

Пешкир за плажа Пешкири За Плажа Преголеми 75 х35 Екстра Големи Крпи За Плажа Од Микрофибер За Возрасни Основни Работи За Одмор Додатоци

DEN 209.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

?МИКРОФИБЕР ГОЛЕМА КРПА за ПЛАЖА : материјалот на преголемата крпа за плажа е микрофибер Материјалот од микрофибер е мек и пријателски за кожата и не се фрла лесно, фините влакна брзо ја отстрануваат влагата. Пешкир за плажа без песок со нежна обвивка околу рабовите не се враќа лесно. Не е лесно да се изгуби бојата. ?АПЛИКАЦИЈА : Повеќенаменска крпа за плажа, идеална за плажи, патувања, базен, бањи, бањи, излети итн. Крпите за плажа за возрасни може да се користат не само како ќебе на плажа на плажа, туку и како брза сува крпа каде и да сакате да користите крпа. Големата крпа за плажа ве одржува топло и заштитено од сонце? и може да се користи како додатоци за фотосесии. Нашите крпи за плажа доаѓаат со патна торба ги прави нашите преголеми крпи за плажа совршен подарок? за членовите на вашето семејство или пријатели. ?РАЗЛИЧНИ СТИЛОВИ и ЛЕСНИ за НОСЕЊЕ : Нашата преголема крпа за плажа доаѓа во 27 видови модели од кои можете да изберете и никогаш нема да излезе од мода. Патувачки крпи за плажа за ова лето тоа е отпорен на песок, водоотпорен и брзо сув, персонализиран модел како што е ананасот? слон? фламинго и ленти. ?МАЛА ТЕЖИНА и МЕКА : Мала тежина за носење и лесна за пакување. Овие деца пешкир за плажа се полесни и потенки од обичните крпи за плажа и се многу лесни за пакување и носење без да бидат обемни. Компактната крпа за плажа зазема малку простор и лесно се патува. Нашите персонализирани крпи за плажа привлекуваат око прави одличен додаток за базен? забава. ?УСЛУГА ПО ПРОДАЖБАТА : брзата сува крпа за плажа може да се пере во машина, рачно да се мие и да се суши. Патување плажа пешкир е брзо сушење. Ако не сте задоволни со крпи за плажа од микрофибер за возрасни поради оштетена испорака или оштетена стока, слободно контактирајте не, ние ќе се потрудиме да ви служиме. ?МИКРОФИБЕР ГОЛЕМА КРПА за ПЛАЖА : материјалот на преголемата крпа за плажа е микрофибер. Материјалот од микрофибер е мек и пријателски за кожата и не се фрла лесно, фините влакна брзо ја отстрануваат влагата. Пешкир за плажа без песок со нежна обвивка околу рабовите не се враќа лесно. Не е лесно да се изгуби бојата. ?АПЛИКАЦИЈА : Повеќенаменска крпа за плажа, идеална за плажи, патувања, базен, бањи, бањи, излети итн. Крпите за плажа за возрасни може да се користат не само како ќебе на плажа на плажа, туку и како брза сува крпа каде и да сакате да користите крпа.