Холибана 3 парчиња Папучи Решетка За Складирање Метална Закачалка Решетка За Облека Монтирана На Ѕид Метални Решетки За Складирање Чевли За Бања Закачалки Чевли З?
  • Неодамнешно

Холибана 3 парчиња Папучи Решетка За Складирање Метална Закачалка Решетка За Облека Монтирана На Ѕид Метални Решетки За Складирање

DEN 289.60

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Организатор За Складирање чевли : самолеплив дизајн, залепете ја решетката за чевли на мазна површина, не оставајќи траги Организатор На Чевли Монтирани на ѕид : Одличен организатор за чевли, влечки, потпетици, крпа, четка за чистење, партал, крпа за садови,. Држач За чевли Монтиран на ѕид : Едноставен, но стилски и инсталиран. Со три лавици доволно ги задоволуваат вашите дневни потреби. Висечка Решетка За Чевли За Ѕид : се одликува со цврсто лепење и не-удар, што е лесно за чување и употреба. Мали Лавици За Чевли : Преносливи за инсталирање и ракување, погодни за употреба и цврсто залепување на рамна површина. Организатор За Складирање чевли : самолеплив дизајн, залепете ја решетката за чевли на мазна површина, не оставајќи траги. Организатор На Чевли Монтирани на ѕид : Одличен организатор за чевли, влечки, потпетици, крпа, четка за чистење, партал, крпа за садови,. Држач За чевли Монтиран на ѕид : Едноставен, но стилски и инсталиран. Со три лавици доволно ги задоволуваат вашите дневни потреби. Висечка Решетка За Чевли За Ѕид : се одликува со цврсто лепење и не-удар, што е лесно за чување и употреба. Мали Лавици За Чевли : Преносливи за инсталирање и ракување, погодни за употреба и цврсто залепување на рамна површина. Пакетот Вклучува 3 носители На складирање Карактеристики-Големина : Околу 28,00Х5, 50Х3, 00см/11, 00Х2, 16Х1, 18 инчен Удар Слободен. - Материјал : абс пластика, акрилни лепак чевли ѕид организатор. - Пренослив за инсталирање и ракување, удобен за употреба и цврсто залепување на ѕидна Решетка За чевли со рамна површина.