ДОИТОЛ Вртливата Решетка За Крпи Железна Решетка За Пешкири Вртливата Шипка За Крпи 4 Барови Закачалка За Крпа Монтирана На Ѕид Закачалка За Крпа Тоалетна Решетка ?
  • Неодамнешно

ДОИТОЛ Вртливата Решетка За Крпи Железна Решетка За Пешкири Вртливата Шипка За Крпи 4 Барови Закачалка За Крпа Монтирана На Ѕид Закачалка

DEN 2.67

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

произведени со професионална технологија за да се обезбеди на производот и може да работи за долго време Античкиот црн финиш создава гроздобер и рустикален изглед, што го одразува индустрискиот стил. Изработен од врвен материјал од легура на алуминиум, работи подобро во антикорозија, анти - ' рѓа. Решетката за пешкири за индустриски цевки изгледа одлично и е погодна за рустикален и гроздобер домашен декор. Тоа е задолжителен производ каде што има потреба да заштедите простор во вашиот дом или канцеларија. Опис индустриската цевка 4-бар решетката за крпи е уникатна и гроздобер и дава свеж изглед во вашата бања. Изработен од материјал од алуминиумска легура, цврстина, не е лесен за. Тоа може да се монтира лесно на повеќето ѕидни површини, рустикален и индустриски ентериери. Тоа е навистина одличен додаток на бања во стилот на фарма. Карактеристики-Боја : Црно-Материјал : Алуминиумска Легура - Големина : 12. 97 во-Антички црна завршница создава гроздобер и рустикален изглед, кој го одразува индустрискиот стил.