Алипис 4 парчиња Држач Тамблер Четка За Бања Парови Четка За Заби Миење На Устата Смешни Возрасни Тамблери Пиење Мали Деца Чаши Четкање Чаши Пластични Домашни Пату?
  • Неодамнешно

Алипис 4 парчиња Држач Тамблер Четка За Бања Парови Четка За Заби Миење На Устата Смешни Возрасни Тамблери Пиење Мали Деца Чаши Четкање Чаши

DEN 128.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Пп+тпр ТАМБЛЕР за бања чашите со повеќе дизајни, покрај тоа што се наменети за миење заби, можат да бидат и како чаши за вода, чаши за пиење,. ТАМБЛЕР за ЧЕТКАЊЕ ЗАБИ користи Чаши во Едноставен стил што можат да одговараат на која било маса, да имаат дно што не се лизга и може непречено да се стават на масата. СЛАТКИ ЧАШИ ЗА ЧЕТКИ за ЗАБИ користат Повеќе чаши, за правење чаши за четки за заби и чаши за пиење, погодни за секојдневно перење, бањи, R,. ЧАШИ за ЧАШИ за БАЊИ Чаши во Едноставен стил кои можат да одговараат на секоја маса, да имаат не - дно и можат непречено да се стават на масата. ЧАША за ПИЕЊЕ чашите со повеќе дизајни, покрај тоа што се за четкање заби, можат да бидат и како чаши за вода, чаши за пиење,. ТАМБЛЕР за бања чашите со повеќе дизајни, покрај тоа што се наменети за миење заби, можат да бидат и како чаши за вода, чаши за пиење,. ТАМБЛЕР за ЧЕТКАЊЕ ЗАБИ користи Чаши во Едноставен стил што можат да одговараат на која било маса, да имаат дно што не се лизга и може непречено да се стават на масата. СЛАТКИ ЧАШИ ЗА ЧЕТКИ за ЗАБИ користат Повеќе чаши, за правење чаши за четки за заби и чаши за пиење, погодни за секојдневно перење, бањи, R,. ЧАШИ за ЧАШИ за БАЊИ Чаши во Едноставен стил кои можат да одговараат на секоја маса, да имаат не - дно и можат непречено да се стават на масата. ЧАША за ПИЕЊЕ чашите со повеќе дизајни, покрај тоа што се за четкање заби, можат да бидат и како чаши за вода, чаши за пиење,. Пакет Листа 4 х Чаши Карактеристики чаши за Бања Големина : 7. 20Х7, 20Х10, 50 см / 2. 83Х2, 83Х4 сок тамблери. - Мулти-чаши, за правење чаши за четки за заби и чаши за пиење, погодни за секојдневно перење, бањи ,v, итн кригла за заби. - Сите чаши се рационализирани, а закривената одговара на обликот на устата, што го олеснува држењето на чашата за четки за заби за бања.