Luxshiny Организатор за бања Кошница за туширање бања лебдечка полица со куки за виси сунѓер пешкир кујнски решетка за држач за шампон организатор без дупчење организ?
  • Неодамнешно

Luxshiny Организатор за бања Кошница за туширање бања лебдечка полица со куки за виси сунѓер пешкир кујнски решетка за држач за шампон

DEN 288.00

Количината на стоката
Тековен

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Ова е модерна и практична полица за складирање, изработена од врвни материјали, издржлива за долго време на услугата Може да виси и секакви крпи. Полиците за складирање можат да ја одржат вашата бања уредна и чиста. Може да се користи и во кујната, складирање на секакви мали кујнски предмети, фино изработка, практична и убава. Капацитет за лежиште и е погоден за складирање на предмети во хотели, кујни и други места. Бањата мора да има. Оваа решетка може да се инсталира со лепак. Дизајн за пробивање, многу лесна и удобна употреба. Домашно снабдување. Сите рабови се многу мазни и се чувствуваат многу добро на допир, соодветно за складирање на сандери. Алуминиумска полица за бања. Опис Организатор на туш кади корпа за бања со куки за висечки сунѓер пешкир кујнски решетка за шампон, организатор на држач за дупчење, карактеристики за складирање на бања- материјал : Алуминиум; Пакет, вклучувајќи и полица за бања 1 x.